IRC-Galleria

Päivistä, päivistä..Maanantai 26.06.2006 04:36

Taas on yökirjaa tullut kirjoitettua, ja nyt lisäsin uutta tekstiä.

Tänään olin Jorgen kanssa Sequoia Lodgessa (yksi Disneyhotelleista) kielitestissä. Sain hienon kultaisen kyltin, missä on Suomen, Ruotsin ja Englannin liput - ansiokkaasti kielitaidosta :D. Hehe, Saksan lippu jäi saamatta kun mongerrukseni oli niin köyhää XDDD ja Ranskan lippuja ei kuulemma edes jaeta kun suoraan oletuksena on, että kaikki toki puhuu ranskaa kun Ranskassa ollaan. Jorge sai Englannin, Portugalin ja Espanjan liput. Häneltä jäi Italian lippu ensikertaan, jolloin hän yrittää saada myös Saksan ja Suomen lipunkin :D!

Jorgen reaktio oli hassu miten hän onnitteli minua saamistani lipuista ja pahoitteli sitä, etten saanut saksaa läpi. Jorge silitti päätäni ja pussasi minua poskelle :DDD ^^.. Ooooii XD.. Kuin pientä lasta XDDD. Sitten hän muutenkin silitti päätäni koko päivän XDDDD.. Selvä! :D

Alex yritti varastaa tietokoneeni tänään ja sanoi ettei näe siinä omistajan nimeä tai muuta todistusta, että kone olisi minun. Kääntöyritykset loppui siihen kun sanoin, että Jorge osti koneen minulle. (XDDDDDD)


Mitäs muuta.. Olen Manuelin luona internetissä ja teekesteillä. Huomenna meinaan siivota ja mennä Lauran kanssa vaateostoksille ennen töitä. Pitää siis mennä ajoissa nukkumaan. Toivottavasti Manuelia ei kyrsi, että vaan surffaan keskittyneesti enkä paljoa pölise. No, Manuel lataa korealaista kauhuelokuvaa ja kuuntelee Blue Systemiä tyytyväisenä niin ei kai se haittaa :DDDDDD..


Day after tomorrow. Pööve ja Arja tulee kylään ja loma alkaa :DDDDD. WHEEEE!


Vätystäen,
<3:~HisAngel~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.