IRC-Galleria

NOW SHEÂ’S GONE, I DONÂ’T WORRY..Torstai 20.07.2006 00:05

[17.07.06 aamuyosta]


Wow..
Se on ohi.


~16.07.2006~

Kiitän kaikkia menossa mukana olleita.
Tähän päättyy HisAngelin surkuhupaisankuuluisa päiväkirjasarja WWS:n tarinoista.
Jos ikävä tulee, voitte lueskella läpi uusintana kaikki sarjan vanhat osat.
Kesänlopussa kenties tiedossa extraosia ja ennen julkaisematonta materiaalia jos niikseen tulee.

9.12.05: Et cÂ’est parti!
16.07.06: CÂ’est bon, cÂ’est fini maintenant.


Olen järkyttynyt. Pitää kommentoida myöhemmin, tällä hetkellä ei irtoa mitään selkeää. Sekavia tunteita riemusta pettymykseen ja selkeydestä hämmennykseen. Nyt kai saa itkeä?


Olen yrittänyt pikku hiljaa hyvästellä kaikkia tuttuja juttuja reilun puolen vuoden ajalta ja selkeyttää että lähtö on käsillä. Se osa minua, joka kuukausi sitten jätti erokirjeen ja olisi halunnut palata kotiin välittömästi, kiljuu nyt riemusta kun viimeinen päivä koitti. Se toinen osa, joka on tehnyt sopeutumista tämän välillä niin pitkältä ja välillä niin lyhyeltä tuntuneen ajan, on nyt ihan ymmällään tilanteesta. Se kolmas osa, joka on ylenpaltoin mieltynyt Disneylandin CastMemberin elämään ja ollut innoissaan tästä menosta, ei nyt millään haluaisi päättää tähän vaan kysyä josko sitä voisi sittenkin vielä oleskella vähän pidempään…

Joka tapauksessa, se on tehty. Viimeinen skilletti kannettu, viimeinen jiihaa huudettu. Mitä loistelian lopetus uusien kesätyöntekijöiden ja suomalaistyttöjen formaattorina, animation vankkana side dutyna loppuun saakka, tyytyväisten asiakkaiden hyvästit ja onnentoivotukset. Mikä hieno kunnia olikaan saada kätellä sitä viimeistä arenalta poistunutta vanhaa herrasmiestä, joka kädenpuristuksella hyvästeli minut ja kiitti kaikesta. Vau. Se on loppu nyt.

Olen iloinen ja ylpeä siitä, että olen varmaan ainoa (maybe not) WWS CastMember, joka on poistunut saamatta vesipesuja. Huijasin kaikkia ^^ [hehe, me jekutamme hullua tätiä!]. Toimiston taululla lukee ”Depart: Orasmaa Laura 18/07” itkevän naaman, kukkapiirrosten ja rauhanmerkkien kera. ”Hmm, Rest In Peace” tuumasin kun näin sen XDDDDDDDD.. Niin teenkin. I’ll. ”Lemme rest in peace..”. Seuraava joka lähtee minun jälkeen, on Ganesh. Syyskuun joku päivä mikä lie.


Olipa ihana viimeinen työpäivä. Ekassa show’ssa neljä riviä vieraita, toisessa hädin tuskin kahta. Sain työskennellä kotikontujen perukoilta tulleen Elinan kanssa ekan shown ja tokan (uuden) Minnan kanssa. Animation, niin kunnianhimoisesti ja rankasti kuin ikinä pystyin tekemään. Tein rankimmat työt mitä pystyin; aikuisten jälkkärit, lasit, keräsin viimeiset skilletit… Ai ai. Aloitin countdownin viikko sitten kun oli 12 showta jäljellä. Tänään laskin jopa shown osia 1 2/3 showta jäljellä! 1½ showta jäljellä! 1 1/3 showta jäljellä!!!!…. Aina siihen saakka kunnes oli viimeinen salut. Jäin itsekseni portaikkoon katsomaan viimeistä kertaa cowboyden ja intiaanien kokoontumista arenalle ja se näytti kerrassaan hienolta. Hienommalta kuin ikinä. ”And just remember - where ever there is a sun set, there’s a west. But there’s only one, Buffalo Bill’s Wild West!!” Niitä sanoja olin odottanut kuulevani viimeisen kerran jo kuukausi sitten!!! Ja nyt *BYÄÄÄÄÄ!!!..*.. *Älä itke, älä itke, pitää tehdä animation!!! Kukaan ei saa tajuta että viimeinen show oli jo nyt!!!*.. Silti joku tajusi. Manon huomasi, että itkin ja peitti itsekin kasvonsa hatulla. Riccardo tuli onnittelemaan viimeisestä showsta ja sanoin ettei se oli nyt vaan 18 päivä..

Niin. 18.7. on virallisesti viimeinen työpäiväni, mutta olen vapaalla XDDD.. Tarjoilin 16.7. viimeistä kertaa, mutta 18.7 palaan WWS hyvästelemään kaikki ja Kirstie-pomo leikkaa ID:ni etten voi väärinkäyttää sitä mihinkään. Voih. Se matkamuisto skillet oli kyllä kova sana. XDDDDDDDDD…


Suomalaissalaliitto toimi. Tieto viimeisistä show’sta pysyi hyvin kasassa, ja sen tajusi tai tiesi vain muutama henkilö. Jorge tiesi, muttei ollut töissä. Ingridkin tiesi ja juttelimme hänen kanssaan, että tulisimme katsomaan showta yhdessä ennen kuin lähden. Fabien muisti kun siitä oli puhuttu, Riccardo arvasi ja Manon huomasi. Viikonlopputyöläiset Bianka ja Abdelhak halivat ja pusivat minut hyvästiksi, kun en kerkeä näkemään heitä enää ennen lähtöäni. Dominic ja Mareike hirttää minut kun saavat kuulla, että viimeinen päiväni oli ja meni. Edes pomot eivät tienneet että se oli viimeinen päiväni XDDDDDDDDDDD… Olen aika kettu pitämään asioita salassa. Paljastin viimeisestä päivästäni Kirstie-pomolle vasta, kun kerroin siivonneeni lokeroni ja palautin haisevat työkenkäni takaisin toimistoon. Elina sätti minua kun en kellekään paljastanut viimeisestä päivästäni ^^;;;… Paljastinhan. Vain luotettavimmille henkilöille. Marcin olisi keksinyt minkä hirveimmän tavan kastella minut vaikka hänen suojattinsa olinkin loppuun saakka ja ihan hyvä vaan että Lars on lomalla.. Marcin, Lars ja Raphael ovat yleensä ne, jotka aina kastelee viimeistä päivää työskentelevät. Minä selvisin kuivin nahoin ^____^ *ylpeä*! *koputtaa puuta*.. Ainiin…. Mareike yritti kastella Jasminen kun hän kävi ihan vaan asiakkaana showssa viimeistä kertaa……… *glups*.

Nyyyhyhyy, minulle tulee ikävä Mareikea ;;; ____ ;;;…. Ja Domia.. Ja Fabienia.. Ja Franckia.. Ja Ophelieta.. Ja Marcinia.. Ja Ingridiä.. Ja Lauraa.. Ja Alexia.. Ja Manuelia.. Ja Adjia.. Ja Riccardoa.. Ja Loicia.. Ja Abdelhakeja.. Ja Maximea.. Ja Niinaa.. Ja uusiakin suomalaiskavereita.. Ja sekopää kokkeja.. Ja hassuja Plongetyyppejä.. Ja Ja Ja… JORGEA!


Oi oi, onpa dramaattista. Sniff. ;;; ________ ;;; *buuhuuhuhuhuhuuuu*


Huomenna menen Disneypuistoihin huvittelemaan jos kykenen ylös sängystä niin aikaisin XDDD.. Onneksi puistot on auki 18 (Walt Disney Studios) ja 23 (Parc Disneyland) niin kerkeää illastakin.


Cowboynvirasta eronneena,
<3:~HisAngel~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.