IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 28.07.2006 12:22

Tuntuu oudolta alkaa vääntämään päiväkirja merkintää ilman Wild West Showta... Mitähän sitä nyt sitten kirjoittaisi kun ei ole mitään havaintoa mitä siellä villissä lännessä nykypäivänä tapahtuu.. Kuulemma niillä on paraati DisneyVillagessa joka päivä klo18! Kuinkahan ne sitten ehtii siihen esitykseen O__o... Yeehaa.

Nykyään asutaan sitten Vimpelissä :D.. Nummi-Pusulakin kävi mielessä kun Föglössä oli jo niin paljon asukkaita. Kutemajärveä ei edes mainittu saatikka Pöljää. Vimpeliin siis.

Eilen tuhosin puolet gaylleriakuvistani kun kyllästyin. Meinasin tuhota koko nimimerkkini toissapäivänä kun kävi kyrsimään.

Tänään on Taisto-papan syntymäpäiväjuhlat ja sen kunniaksi pidetään kestit Kenkäveron pitopöydissä. Kuontalo menee myöskin uusiksi kun klo11 on kampaaja. Sisareni kanssa änkäisemme samalle kampaajattarelle samaan aikaan XDDD.. Onnistuukohan kaksi asiakasta yhtäaikaa?

Miyuki- sisareni on jäähyllä gayllerian solvaamisesta My Little Pony customointi kuvien takia. Aika outoa. Sisaresta on tainnut tulla ylläpitäjien silmätikku kun on joutunut kärsimään sensuurista aiemminkin, samoin Poika (Mr_NEWSMAN). Pöh :/

Olisi aika epistä jos miyuki- olisi huomennakin vielä jäähyllä kun on sen synttärit..
HAPPY BIRTHDAY <3 ^^!!! *nuu nuu*


ankeuden ahdistamana(?) taasen kylmässä pohjolassa,
<3:~HisAngel~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.