IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 31.07.2006 02:29

Isin 50-vuotis juhlissa humppa tm iäkkäämmän kansan musiikki soi ja juhlapöydän antimet olivat maultaan parempia kuin Kenkäverossa. Isi olikin tästä maininnastani mieluissaan kun heille oli Kenkäveron pitopalvelustakin tarjous annettu. Vanhassa siis vara parempi ja tyytyminen Teijan keittiöön.

Oli huvittavaa olla kameramiehenä ja zoomailla vieraiden päiden puolikkaita ruudulle ja tihrustaa siitä pienestä neliöstä akun säästämiseksi. Vieraat tulivat sangen hitaasti ja vähitellen paikalle ja toista syntymäpäivä sankaria sai aina kailottaa ruokapöydästä paikalle.
"MARIAAA!" isi kutsui Miyuki-:a verannalle vieraita vastaanottamaan aina kun raukka oli juuri kerennyt istahtaa ja pari haarukallista makaroonilaatikkoa natustamaan. Miksei ne vieraat voineet kaikki tulla ajallaan niin olisi voinut ruokailla rauhassa? No toisaalta taas ruuhka-ajalta vältyttiin mikä oli ihan hyvä asia.. Ja se, että synttärisankarit saivat varmaan sata ja yksi lasillista alkumaljaa.

Kyllä on hauskaa pitää synttäreitä vieraan suvun kera kun lahjoja saa siitä huolimatta! Minullekin oli niitä kestejä lupailtu, mutta sitten kutsussa mainittiinkin vain kaksi sankaria. Kyllä vähän jäi kyrsimään, että isi ensin sanoi suunnitteilla olevan 175v-juhlat, mutta sitten ne jäikin 65v-juhliksi. Minä (20v) ja Veikko-pappa (90v) voidaankin pitää sitten hienot 110-vuotis pirskeet Lahnavedenrannalla.

Happamia, sanoi kettu pihlajanmarjoista.
Mutta eipäs nyt olla katkeria.

Uusiin hiuksiin totuttautuminen on hassu projekti. Ekana päivänä niiden täytyy olla hienot kun ne on vasta laitettu. Samana iltana ne on ihan kauheat ja seuraavana aamuna taas mitä ihanimmat. Kunhan en nyt näytä siltä meidän röllipeikko englanninopettajalta niin kaikki hyvin. Saakohan tällä tukalla cossattua ketään? Ei.

Tuuutuuutuuu miten oli jihania kissanpennun tölliköitä isin mökillä <3! Se harmaa, "Nöpö" nimeltään, olisi voinut lähteä kainaloisessa mukaan kaupunkiin ^^! "Muhveli" joutaisi sitten Tiinan äidin kissaksi.

Antero ^^ XDDD.. Antero oli hauska poika ja sen sipsit oli tosi hyviä, nam<3.

Kotona siivousprojekti jatkuu ja tavaroita yritän hävittää jos mahdollista. Ainakin seitsemän pussia aikakauslehtiä on lentänyt pihanperän isoon vihreään lootaan.

KRRRRRRRVA!



/\/\/\~~~>,
<3:~HisAngel~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.