IRC-Galleria

iltalehtiLauantai 15.03.2008 01:35

Ruotsalaistytön sipsipussista löytyi hiirenraato
14.3.2008 20:10

Teini-ikäinen tyttö oli syömässä nacho-sipsejä, kun äkkiä huomasi karvan suussaan.

Katso kuva Svenska Dagbladetin sivuilta

Svenska Dagbladetin nettisivujen mukaan tytön perhe alkoi tämän jälkeen tutkia Ica-ketjun liikkeestä ostetun sipsipussin sisältöä tarkemmin. Nachojen joukosta löytyi muutaman senttimetrin mittainen, punertava möykky, joka osoittautui kuolleeksi hiirenpoikaseksi.

Perhe on ottanut tapauksen erityisen raskaasti, sillä sekä äiti että tytär ovat vegaaneja. Tytön isoisä Thomas Sällström kertoo Svenska Dagbladetille, että tyttärentyttären luottamus ruokaan on mennyt ja kaikki pitää nykyään säilyttää astioissa.

Korvaukseksi sata euroa ja kukkia

Sällström otti tapauksen vuoksi yhteyttä sekä Icaan että kunnan ympäristö- ja terveysviranomaiseen, ja nyt Ica on pyytänyt anteeksi. Perhe sai yhtiöltä kukkia ja luvassa on myös tuhannen kruunun, eli noin 100 euron suuruinen korvaus.

Sitä ei tiedetä, kuinka hiirenraato joutui nacho-pussiin. Ruotsin luonnonhistoriallinen museo ei pystynyt sanomaan, oliko kyseessä ruotsalainen hiiri vai ei. Ica veti kuitenkin lopun sipsi erän myynnistä ja tarkistaa kuitenkin Kungälven tehtaansa tapauksen vuoksi.

- Teemme kaikkemme, että tällaista ei pääse tapahtumaan uudelleen, sanoo Ican tiedottaja Emma Månson Svenska Dagbladetille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.