IRC-Galleria

Joskus käy näinPerjantai 03.10.2008 20:54

Peppi oli meillä pari päivää hoidossa (siis Markuksen porukoiden chihuahua). Eilen katsoin tyytyväisenä BB tä valmiina yöpuulle. Äkkiä Peppi päätti haluta ulos tarpeille. Noh ei siinä mitään, vedin vaan äkkiä jotain vaatetta yökkärin jäälle ja sanoin Markukselle, että käytän sitä äkkiä PARI MINUUTTIA ettei tarvi yöllä herätä.

Ulkona tuuli ihan vitusti, oli pimeetä ja kylmää, joten Peppi suoritui tarpeistaan alle minuutissa. Kipitin sitten tyytyväisenä portaisiin Peppi sylissäni (Peppi pelkää lattioita, eikä pääse portaita pitkin yksin xDDD ). Sitten se tapahtui, kaivoin avaimia taskustani, kunnes tajusin, että OLIN OTTANU PYÖRÄN AVAIMET MESSIIN ULKOVAIMIEN SIJAAN EIKÄ MULLA OLLU PUHELINTA MILLÄ SOITTAA.

Tunsin itteni erittäin tyhmäks seistessäni ulkona hytisevä koira sylissä,tukka märkänä. Eka aattelin, että kyllä siihen rappuun joku varmasti menee, että voin livahtaa samalla. Ketään ei näkyny. Sitten aattelin, että kyllä tästä varmasti nyt JOKU ohi menee, että voin pyytää puhelinta lainaan. KETÄÄN EI TULLU.

Reilun puolen tunnin päästä Markus huolestuu ja kävelee makuuhuoneen ikkunaan. Näin vaan ulkona kun Markus käveli siellä makkarissa ja yritin harjoittaa telepatiaa, mutta turhaan. Lopulta Markus aukaisee kaihtimet, huomaa kylmästä hytisevän Vilman koira sylissä ja aukasee ikkunan ''hani mitä sää siellä seisot''?



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.