IRC-Galleria

Hoshi

Hoshi

Pikkukirpun onnellinen äiti ♥

^^Sunnuntai 14.12.2008 02:20

Jepjep, reissus oli oikeen kiva. Shishaa kävin polttelee joka ilta ja yleensä menikin vähän myöhäseen sit. :D yöunet jäi muutamaan tuntiin per yö. Yks ilta kävin yhden tyypin himassakin ja siellä polteltiin yms.. Eilisilta oli kuitenki kaikista paras. <3 Vein Andyn mun mukana Gasthausiin ja silleen. (: Hihi. Oon niin ihastunut St. Ingbertiin, et haluun sinne takas mahdollisimman pian. ~

Huono juttu on se, että rahaa meni ihan vitusti ja nyt tili on tyhjä. :E HYVIN SIIS MENEE. :D

Nyt ois tarkotus mennä nukkuu, luultavasti nukunki sit jonkun 15h. ;> mut en valita. <3

jooo.

Reisuunreissuun.! ^^'Lauantai 06.12.2008 22:37

Jepjep, tulinkin mummille kun ne haki mut kotoa, niin vaari vie sit aamulla lentokentälle. :p Ainakin siis varmasti selviän sinne.

Aika aikasin täytys nukkuunkin mennä, ni jaksaa herätä. (: Onneks oon pakannu yms.

Takas oon ens lauantaina! (: Kommailkaa. ;>

Jeejeee...Maanantai 01.12.2008 14:28

Eilisyö olikin tosi hauska... siivoilin, kirjottelin, datasin.. Ja aika meni ihan sikanopee. Nukuin sit jonku alle neljä tuntii, mut aamullakin olin tosi pirtee. Onneks olin ja (ehkä tästä johtuen ;>) mulla on nyt työssäoppimispaikka! MMD Networks oy. Vaikutta ihan superkivalta mestalta, pääsen sinne alle puolessa tunnissa. (: ja työajat oli kans tosi jees.

Sit ku lähin aamul sielt, Kimi tuli samaa matkaa sit mun kaa.. Chillailuu ja sit tuli yks toinen frendi kans.. Nyt tsiigaillaan jotain leffaa, en ees kyl tiiä mikä toi on.

JOO HEHEHHHE.

Tulin vaan sepustamaan ja kiva ku sain ton työssäoppimisen kivasta paikast. :)

Hihi!Maanantai 01.12.2008 01:01

Äää, tylsää. :D BB loppu, Anniina voitti, kivakiva.

Aattelin just polttaa iltatupakan, jos vaik jossain vaihees pääsis nukkuunkin. Huomenna ois työhaastattelu ja sit mitä luultavammin Roosan kaa luistelee ja sit Jumboon (: Jeejee.

Oon vähän tänään räpsinyt uusia kuvia. On uus tommonen kiva puhelin, jossa on hyvä kamera. <3 Huomenna luultavasti vien vanhan huoltoon, kun siinä loppuu takuu ihan kohta!

Ei oo koulua enää paljoa jäljellä, nyt ensi viikolla vaan kaks päivää, sit oonkin viikon pois ja sit on enää yks viikko jäljellä. Kovasti oon yrittänyt etsiä tota työssäoppimispaikkaa. Toivon mukaan löytyiskin semmonen nyt mahd. nopee! ^^

Joopajoo, ei mitään asiaa. :D kunhan kirjottelin aikani kuluksi.*** muoks

pitäs mennä nukkuu, ku on aamul toi työhaastattelu mut jumitun kokoajan tekee vaan jotain ihan muuta :d no damn, viimeistään puolelt häippään koneelt, mul on 5min1

ITÄVALTA!Maanantai 11.08.2008 02:52

Oli ihan huippureissu ja mieletön ikävä takas. Lämmintä oli! Vikat kaks päivää leiril varsinki ihan huippui, Onur. <3 Vuokrattii semmonen "moottorivene" ja seilailtiin siel järvel ja jossai vaan sit hypättiin uimaan ja nams.

Ja kiva raesade vikan iltana. :D Onneks sit vaa mentii noitten telttaan polttelee shishasta ja juomaa. Ja ah, joku tykkäs kans drum'n'bassista. <3

Millon vaan lähtisin takas.

-_-Perjantai 28.03.2008 23:40

Kipeen on niin kiva olla. ;/ nielurisatulehdus, huomen pitäs alottaa antibioottikuuri. Vituttaa ihan sikan, jää Messilän reissu väliin ja muutenkin aika kuivaa. Tän koko viikon jo oon lomaillu.

Jätskikin on loppu. :s

Huomen on ehkä tsägäl jotain tekemistä. Jos ei, ni lähen jonnekin sit varmaa maanantaihin asti. Maanantai on onneks ihan jees pvä.

Nojoo, ei täs mitään. Bassoradio taustal.

AWWWW!Keskiviikko 26.12.2007 15:44

Kävin koirapuistossa äitin kanssa ja aww, semmonen älysöpö poika puhu mulle. <3 Kunpa löytäisin sen jostain, ahhh. :) Tiiän vaan, et sillä oli koira ja se opiskelee viestintää. NAM.


Olipa kiva ilta/yö! :D

Uudet hiukset.Perjantai 03.11.2006 20:10

Niin tosiaan, uudet hiukset. Huono kuva niistä ja minusta. Niinpä niin. Ehkä joskus saan paremman kuvan aikaiseksi. Nyt kaikki kuvat vaan menee ihan oudoiksi ja ee.

[Ei aihetta]Perjantai 11.08.2006 03:49

On vaan niin haikea olo, sitä haluaisi palata Englantiin välittömästi. Kaipaan jopa sitä moottoritien melua. En voi ikinä unohtaa tätä.

[Ei aihetta]Perjantai 23.06.2006 02:40

Hei kiva, 125 kävijää tänään. Mmh.

Lähden nukkumaan, tai siis yläkertaan.