IRC-Galleria

Hoshi

Hoshi

Pikkukirpun onnellinen äiti ♥

Jani<3Sunnuntai 31.05.2009 15:41

Lepää rauhassa, <3 24.8.1985 - 29.05.2009.
Ei tätä pysty oikein käsittelee vielä. Toivottavasti sun on parempi siel jossain<3

Niin toivon, että olisin tullut moikkaa sua sillon perjantaina, onneks ees puhuttiin puhelimessa. <3'Rakas ystävä ei koskaan kuole.
Hän elää ajatuksissamme,
sydämissämme, muistoissamme.'

Hihih.Maanantai 09.02.2009 14:15

Oon kai aika onnellinen. ^^' <3

Tällä hetkellä duunissa, safkaan just. Janssoninkiusausta ja limuu, nam!

Huomenna menossa Wellalle. :) Hiihtolomankin toivottavasti saan vielä jossain välissä pitää.. Olisin halunnu pitää jo tän viikon, mut ei taida onnaa, ku muutkin pitää ainakin jonkun verran lomaa ens viikolla. Huoh. No, huominen menee ainakin muualla kun täällä.!

[Jesjes, päivittelen vähäsen, pääsen ihan just duunist, klo on 15.53. Kävin just pomolle sanoo, etten tuu huomen duuniin ja kysyin saanks pitää sen hiihtoloman, ni joo saan! :) Jesjes. ^^]

Ihmettelen kovasti, mistä mun sivuille on yhtäkkiä tullu kauheesti kävijöitä. :o kertokaa joku! :D lolz. Voi vittu, taisinki jo tajuu. :DDD pyörii toi hiton video tuolla Nyt-jutussa. :D

:(Lauantai 17.01.2009 16:16

Hohhoi, onpa tylsää olla kipeen... Kuumetta, yskittää, päätä särkee, nuha. :E Piti lähtee leffaankin tänää mut ei kyl pygee.

Maanantain olis ihan jees päästä duuniinkin, ku en eilen voinu mennä.

Piristäkää joku, laittakaa jotain viestii tjtn :DDDDD

^^Sunnuntai 14.12.2008 02:20

Jepjep, reissus oli oikeen kiva. Shishaa kävin polttelee joka ilta ja yleensä menikin vähän myöhäseen sit. :D yöunet jäi muutamaan tuntiin per yö. Yks ilta kävin yhden tyypin himassakin ja siellä polteltiin yms.. Eilisilta oli kuitenki kaikista paras. <3 Vein Andyn mun mukana Gasthausiin ja silleen. (: Hihi. Oon niin ihastunut St. Ingbertiin, et haluun sinne takas mahdollisimman pian. ~

Huono juttu on se, että rahaa meni ihan vitusti ja nyt tili on tyhjä. :E HYVIN SIIS MENEE. :D

Nyt ois tarkotus mennä nukkuu, luultavasti nukunki sit jonkun 15h. ;> mut en valita. <3

jooo.

Reisuunreissuun.! ^^'Lauantai 06.12.2008 22:37

Jepjep, tulinkin mummille kun ne haki mut kotoa, niin vaari vie sit aamulla lentokentälle. :p Ainakin siis varmasti selviän sinne.

Aika aikasin täytys nukkuunkin mennä, ni jaksaa herätä. (: Onneks oon pakannu yms.

Takas oon ens lauantaina! (: Kommailkaa. ;>

Jeejeee...Maanantai 01.12.2008 14:28

Eilisyö olikin tosi hauska... siivoilin, kirjottelin, datasin.. Ja aika meni ihan sikanopee. Nukuin sit jonku alle neljä tuntii, mut aamullakin olin tosi pirtee. Onneks olin ja (ehkä tästä johtuen ;>) mulla on nyt työssäoppimispaikka! MMD Networks oy. Vaikutta ihan superkivalta mestalta, pääsen sinne alle puolessa tunnissa. (: ja työajat oli kans tosi jees.

Sit ku lähin aamul sielt, Kimi tuli samaa matkaa sit mun kaa.. Chillailuu ja sit tuli yks toinen frendi kans.. Nyt tsiigaillaan jotain leffaa, en ees kyl tiiä mikä toi on.

JOO HEHEHHHE.

Tulin vaan sepustamaan ja kiva ku sain ton työssäoppimisen kivasta paikast. :)

Hihi!Maanantai 01.12.2008 01:01

Äää, tylsää. :D BB loppu, Anniina voitti, kivakiva.

Aattelin just polttaa iltatupakan, jos vaik jossain vaihees pääsis nukkuunkin. Huomenna ois työhaastattelu ja sit mitä luultavammin Roosan kaa luistelee ja sit Jumboon (: Jeejee.

Oon vähän tänään räpsinyt uusia kuvia. On uus tommonen kiva puhelin, jossa on hyvä kamera. <3 Huomenna luultavasti vien vanhan huoltoon, kun siinä loppuu takuu ihan kohta!

Ei oo koulua enää paljoa jäljellä, nyt ensi viikolla vaan kaks päivää, sit oonkin viikon pois ja sit on enää yks viikko jäljellä. Kovasti oon yrittänyt etsiä tota työssäoppimispaikkaa. Toivon mukaan löytyiskin semmonen nyt mahd. nopee! ^^

Joopajoo, ei mitään asiaa. :D kunhan kirjottelin aikani kuluksi.*** muoks

pitäs mennä nukkuu, ku on aamul toi työhaastattelu mut jumitun kokoajan tekee vaan jotain ihan muuta :d no damn, viimeistään puolelt häippään koneelt, mul on 5min1

ITÄVALTA!Maanantai 11.08.2008 02:52

Oli ihan huippureissu ja mieletön ikävä takas. Lämmintä oli! Vikat kaks päivää leiril varsinki ihan huippui, Onur. <3 Vuokrattii semmonen "moottorivene" ja seilailtiin siel järvel ja jossai vaan sit hypättiin uimaan ja nams.

Ja kiva raesade vikan iltana. :D Onneks sit vaa mentii noitten telttaan polttelee shishasta ja juomaa. Ja ah, joku tykkäs kans drum'n'bassista. <3

Millon vaan lähtisin takas.

-_-Perjantai 28.03.2008 23:40

Kipeen on niin kiva olla. ;/ nielurisatulehdus, huomen pitäs alottaa antibioottikuuri. Vituttaa ihan sikan, jää Messilän reissu väliin ja muutenkin aika kuivaa. Tän koko viikon jo oon lomaillu.

Jätskikin on loppu. :s

Huomen on ehkä tsägäl jotain tekemistä. Jos ei, ni lähen jonnekin sit varmaa maanantaihin asti. Maanantai on onneks ihan jees pvä.

Nojoo, ei täs mitään. Bassoradio taustal.

AWWWW!Keskiviikko 26.12.2007 15:44

Kävin koirapuistossa äitin kanssa ja aww, semmonen älysöpö poika puhu mulle. <3 Kunpa löytäisin sen jostain, ahhh. :) Tiiän vaan, et sillä oli koira ja se opiskelee viestintää. NAM.


Olipa kiva ilta/yö! :D