IRC-Galleria

Hra_Benz

Hra_Benz

Rating:AWESOME!

TrölölöSunnuntai 02.01.2011 04:16

Jännä aamu, mul on tunne et pitäis hakeutuu hoitoo. Näin sen verran jännää unta et vieläki puistattaa:
''Nuori sankari poika nimeltä Roope, kulki kivistä tietä pitkin. Yhtäkkiä matkan varrella, pieni kissa makasi täristen keskellä kivistä tietä. Roope yritti olla huomaamatta raatoa, kunnes hän sai tietää ettei se mikään raato olekkaan.
Kissan pentu mourusi ja Roope kulki lähemmäksi kissaa vain huomatakseen miten pahasti palanut kissa oikeasti oli. Sen pienet silmät huusivat tuskaa ja vaikka Roope kuinka sääli kissaa hän tiesi että ainut tapa auttaa oli päästää kissa tuskistaan.
Roope lausui jotain kaunista ja nosti jalkansa ylös, ja paiskasi jalkansa kissan päätä kohti. Yleensä maihari voisi saada ihmisen naamankin tuusan nuuskaksi, mutta kissan pentu vain mourusi kovempaa tuskissaan. Roope kirosi hiljaa ja joutui nostamaan kissan käsilleen. Hän sulki silmänsä ja yritti nopeasti taittaa kissan niskan. Naksahdus kuului, mutta kissa jatkoi mouruamistaan.
Roope sulki silmänsä uudestaan ja alkoi puristaa kissaa kurkusta. Hän puristi minuutin, toisen ja vasta kymmenen minuutin päästä hän avasi silmänsä ja huomasi kissan olevan vieläkin tuskissaan. Lopulta Roope vei kissan läheisen joen luokse, ja yritti hukuttaa kissaa kaikilla voimillaa, kiroten samalla ja melkein itkien surusta!''

Tässä vaiheessa meikäläinen heräs ja mietin varmaan 20 minuuttia että mitä vittua mä just kävin läpi ja pitäiskö varmuuden varalta käydä oksentamassa jos mä muistan viel jotain traumaattisempaa. Hieman masentunu olo koko päivän.

Ps.Oli kiva silittää Mököä(meidän kissaa aamulla)...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.