IRC-Galleria

Hra_Benz

Hra_Benz

Rating:AWESOME!

EI SAATANA(taas kerran)!Maanantai 13.06.2011 05:49

Miksikö aina meikän blogi merkintöjen alulla on aina jotain tekemistä masennuksen kanssa... No hällä väliä!

No mitäs tässä sen kummempia, täytin kaheksantoista, oon iältäni aikuinen(''Musta ei kai ikinä, taida aikuiseksi olla, enkä sitä halua!'') ja saan ilmasen ajokortin KIITOS isovanhempieni jotka omistavat autokoulun. Jossa pohjimmainen miinus on se paska nakki että joudun jumittaa Kontiolahdessa(Joensuun Hollolassa). Keskellä skuttaa ilman sen kummempaa tekemistä JA JOKA VITUN HETKI JOKU ON HYYSÄÄMÄSSÄ VIERELLÄ! Elkee(apua, murre tarttuu!) ymmärtäkö väärin, minä rakastan näitä ihmisii, mulla on vaan paha tapa nopeesti kyrsiintyy ihmisiin jos vietän niiden kaa liianpaljon aikaa(josta syystä minulle ihmis-suhde oman luokkalaisen TAI työkaverin kaa merkitsisi itsemurhaa!)
Ja sen lisäksi, meikä tykkää olla yksin. Koulu arkena meikäläinen heiluu kavereiden kaa joko 4-5 päivänä ja muina kahtena päivinä jumitan kirjastossa kaikessa rauhassa. Tai muuten vaan jumitan yksikseni. Ainut hyvä asia täälä on se että kunnon lenkki polut, tosin isovanhemmat ihmettelee kun tykkään lenkkeillä paljon(''Siehä oot jo kerran käyny'').
Ja ymmärrän kyllä totaalisesti ihmisii kuten Sid Viciousta tai Kurttii jotka kuoli enne 30 vuotta. Saatana, joko mun ukki on OIKEESTI saatanan tyhmä(eikö minun tyhmyyteni johdukkaan bassosta?) tai tommoseksi tullaan ajankanssa.
Ja JIIHAA, Sid Viciouksesta puheen ollen, hiukset alkais koht olla readyt pystyyn nostettavaksi! Pitää huomenna yrittää muistaa käydä ostaa partavaahtoo ja saippuaa, Pysyy pystyssä samalla tavalla kun lakalla, muittei samalla tavalla kovat hiukset.
Ja joko olen vihdoin ja viimein parantunut älyttömästä masennuksestani, tai olen oikeesti tullu hulluks sillä tuli pitkästä aikaa lueskeltuu Eno-vainaan blogii(joka on meikällä koneella) ja varmaan ekaa kertaa naureskelin Hemmon huumorille. Yleensä aina siitä on yrittäny ettii jotain viestiä tai vastaavaa joka joko kertois kaiken olleen valhetta tai unta. Nyt tuli luettua pelkän muiston takia.
Kerta tulee majailtua Joensuussa, voisi yhtä hyvin joku lähipäivä viedä kynttilän Hemmon haudalle, sillä enhän mä sitäkää velvollisuutta oo vältelly kun mitä, kohta viisi vuotta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.