IRC-Galleria

Hra_Benz

Hra_Benz

Rating:AWESOME!

Im so happy, hope youre happy too!Tiistai 05.07.2011 05:37

Njaa njaa... join sitten vähän perjantaina, ja vähän enemmän lauantaina... Ja vituiksihan se taas yllättäen meni!
En tiiä perkele mikä meikäläisessä saa aina ala-ikäset narkomaanit sekoamaan... ja koska ne todellakin on ala-ikäsiä ne näyttää ihan normaaleilta ihmisiltä, joihin huumeet on vaikuttanu kaiken lisäks ainoastaan sen verran, että ne on täysikäsen näkösiä!
Eli taas kerran, jammailemassa kavereiden kanssa paikallisessa yökerhossa(joka oli tällä kertaa Tivoli jossa ennen en ole käynyt kiitos se paikan kalliin hinnan... monessa suhteessa!) ja ainahan sitä olis tarkotus päästä nukkumaan jonnekki muualle kun omaan sänkyy. Nappasin sitten tän meikän (iki)neitsyt kaverin _Rautaristi mukaa tanssi lattialle ja eikun alapään hakuun! Ja asiaa ei auta se että Rautaristi innostu jo illan ekoista tanssi kavereista(kaks tuntii näiden kahden tytön häviämisen jälkeenkin hän vielä halusi että oltais menty niiden perään).
Noh, eiku lisää kaljaa koneesee ja tuntii aikasemmi juodut euron kossu patteritki alko pikku hiljaa ''päristä'' niin ei rohkeus loppunu keske. Tuli sitten jorattu johonki tunnin sisää varmaa seittemän eri gimman kaa sekä läheisesti että... vähemmän läheisesti. Aina ne silti pääh häviämään millon minnekki... ja osa vähän viittoili et ois pitäny lähtee mukaa, mut aattelin et jos pilkkuun on aikaa vielä kolmisen tuntii, niin parempi heiluu viel jonki aikaa kavereiden kaa ja kuunnella oisko joku tehny jotain tyhmää TAI oisko jollekki käyny jotain hassua.
Noh yks meijän seurueesta oli sitten hävinny jonnekki, Rautaristi joutu maksaa uudestaa sisää pääsyn, ja meijän porukassa olleet kaksoset sitten jammaili yhen yhteisen ystävämmä iso-systerin kanssa. Noh taas Rautaristi kainaloon ja takas vonkaamaa. Se vaan jotenki muuttu sekunnissa toiseksi näistä kaksosista.
Mentii tangolle ja kyseltii yheltä tyttö parilta että ''Haluishko tytöt thanshii toshimieshten kansha?'' ja mun mielestä näistä toinen sano et ne kyl mielummi tanssis vaan kahestaa(luulin niitä lesboiksi!). No minä ja tää puolikas kaksonen sitte jäätii siihe kahestaa jammailee ja tähystää keneltä me EI vielä oltu kyselty ja annas olla ottiks tää musta tukkanen tytsy sitten meikäläisen syliinsä ja alko sitten puhistaa meikäläisen kurkkua kaiken mailman limasta(ällöttää tän tytön puolesta kun 3h disco joraamista ja ei yhtää tervan poisto klimppii) ja sitten se oliki menoa. Mielen kiintosta tanssimista kun silmät kiinni, kielet tanssii meidän suiden väleillä, oikee käsi hyväilemässä sydäntä ja vasen käsi hameen ja jonkun japanilaisille hyvin tärkeän vaate kappaleen alla. Rautaristiki tuli onnittelemaan(''Haista vittu'')!
Sitten jonkin aikaa myöhemmi lähin tyttöporukan kaa rannalle ja sit mulle iskiki jo ennen aikana krapula, tää tyttö oli nimittäin
-alaikänen(ja reippaasti kerta piti mua 23weenä!)
-huumeiden käyttäjä(''sano vaan jos sul on jotain tupakkaa vahvempaa... tai suonen sisäistä'')
-kunnon lompakko varas(aloin pitää omasta lompakosta kiinni
-ja kaiken lisäks stanan ärsyttävä!
Sitten vaan kamat kasaan ja vittuun niiden luota... ja eikun vaan kotiin kattoo Highlanderia ja syömään kebabbia...

Illassa parasta:
Rautaristin vittuuntuminen(luuli että vein ''sen muijan'')
euron kossu patterit
Illasta paskinta:
Arvaa!
Saldo:
Henkilökohtanen
Kohokohta:
Highlander ja kebabbi!

Olen hyväillyt hiuksia
tummia, vaaleita
tehnyt lupauksia
ja etsinyt aatteita
kuiskannut korvaan näkemiin
koska sydän sanoi niin
Pelle Miljoona - Koska sydän sanoi niin

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.