IRC-Galleria

Humppakummitus

Humppakummitus

Julius Keinänen

huomenta taasLauantai 16.09.2006 11:39

aikainen lintu lieron löytää. tai jotain.

kylmä on kun siperian helvetissä. jos sellaista paikkaa ylipäänsä on. kuitenkin se on jokin baari keskellä helsinkiä. tai zimbaqvaa. jos sellaistakaan paikkaa on. mutta niin piti sanomani että on aivan liian kylmä ja minusta ei ole ollenkaan reilua että on kylmä ja syksy, koska kesäloma oli lyhyt. kesä saisi olla paljon pidempi. voisi olla vaikka 7 kesää peräkkäin ja sit vaihtelun vuoks yks talvi. Äänestänkin seuraavaks kansanedustajaa, joka lupaa pitkän ja lämpimän kesän sekä riittävästi vapaapäiviä jotta kesästä voi rauhassa nauttia.

Työpäivä tai siis yö on taas onnellisesti takana, joten ajattelin pienen väsyneen miehen päiväkirjamerkinnän olevan paikallaan. tai jonkun toisen paikalla. palkka päivät on kivoja kun tuntee hetken olevan rahoissaan. vaan mikä laulaen tulee se viheltäen menee. raha vaihtaa omistajaa ennenkuin ehtii saada pahaa hajua sukanvarressa lojuessaan.

onpas pöljää kirjottaa päiväkirjaa kun ei oo oikeestaan mitään fiksua sanottavaa. luen jälkeenpäin mitä en ole tehnyt. päivän mielenkiintoisin asia tais olla ku poltin kitalakeni kuumaan puuroon. tai se kun ostin porilaisen malmin grillistä.

Eiku eipäs. meitsi näki tänään ihka aidon noita-akan. tai en oo ihan saletti sen noitumiskyvyistä, mut se oli niin satujen noita-akan näkönen, että ihan pakko sen oli noita olla. ihan varmaan oli. ja se heitti minua varmasti jollain tilintyhjennysherjalla. pirun noidat...

vaan joo, jutut on kuin georgella ja lentelen kohta itsekkin laulavalla WC-saarnatuoli yhdistelmällä jossa on karvanopat sekä pölynimuri. joten lienee aika mennä vetämään pää täyteen. unta siis. ja jos joku luki tämän loppuun asti niin, 10 pistettä. ja jos sait sekoilusta mitään selvää niin toiset 10 pistettä. kun oot keränny 100 pistettä, sinulla on harvinaisen hyvä syy hankkia ihan oikea elämä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.