IRC-Galleria

Huskikuski

Huskikuski

Always the hard way

31 päivä.Keskiviikko 31.01.2007 22:32

Urani ammattilaiseksi etenee hieman heikosti pokerin saralla. Doping ei ole ilmeisesti kiellettyä ainakaan, jos se ei riko lakia. Veikkaan että kofeiinitasot eivät ole kansainvälisen hiihtoliiton eli FIS:n sallimalla tasolla. Periksi en perkele kuitenkaan anna.

Tänään olen partaani nähden myös löytänyt itsestäni huomattavan internet ihq pissiksen kaveriyhteisön muodossa, jonka kofeiinipäissäni perustin. Eli tervetuloa vaan virtuaalikapakkaani vaikka ihan kahville.

Ulkonäöllisistä asioista puheen ollen huomasin äsken päätä raapiessani jonkin epämiellyttävän untuvan puskevan joistakin kohdista päälakeani? Tänään on siis kaunistautumispäivä myös, eli mies siistiksi wc:ssä Pirkka partavaahdolla ja uudella teräsarjalla. Parta pitää tietysti olla mikäli se kasvaa, mutta viikset ovat ottamassa luonnottoman ylivallan naamakarvoituksen luonnollisessa tasapainossa joten naamani kosteahko ylähuulen metsämaa tarvitsee kevyttä harvennusta. Tämän jälkeen myös huulien seutu ei ikävästi halkeile ja kutita, joten päivä alkaa pian paistaa myös hymyn muodossa. Hymyily kautta nauru ei kyllä hirveästi sovi kaltaiselleni elämän vapaaottelijalle, mutta paskat siitä. Kohta katson peiliin ja Kotiteollisuuden soidessa taustalla totean itselleni Baby I Love Your Way.

Siljotiellä KOTONA happy hour aikaan kello 20.31: Lipsu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.