IRC-Galleria

Huskikuski

Huskikuski

Always the hard way

Takas Lapissa.Tiistai 20.02.2007 01:34

Sitä ollaan nyt sitten Pellossa isännöimässä tätä alkuperäistä kotiani. Eilen tähän aikaan olin junan vaunussa 46 makuupaikalla 11 (keskipeti). Nukuin loistavasti koko 12 tuntisen matkan, eli oli aivan loistavasti ajateltu Mintulta ottaa minulle makuupaikka - kiitti paljon. Kyllä välillä on todella mukavaa lojua täällä hiljaisen kylän stressittömässä ilmapiirissä. Saunaa puulämmitteisenä, takassa makkaraa ja ulkona pakkasta.

Tosiaan tuli käytyä reilun kahden päivän poliittinen ja ei poliittinen pikavisiitti Lohjalla. Toivoakseni poliittinenkin puoli meni vaalien alla mukiin menevästi, mutta mukavaa ainakin oli. En ole vaalisalaisuuden miehiä ainakaan näissä vaaleissa. Päätin, että äänestän Jan Mikael Hakomäkeä (26) ja jos vielä asuisin Uudenmaan vaalipiirissä antaisin ehdottomasti ääneni Jussi Saramolle (131). Toivottavasti muistin numerot oikein. Tavallaanhan sitä itse meinasi myös olla näihin aikoihin vaaleissa ehdolla, mutta vastaan tuli kaikki muutot ja muut. On kyllä helpottavaa, kun ei ole leikissä mukana. Näyttäis olevan laiskalle vähän liian kovaa leikkiä tuo duunin hankkiminen siitä Arkadianmäen kovien otteluiden pylväshallista. No mutta jos joku lukee tämän ja olisi esim. Lohjalla tai muualla Uudellamaalla halunnut minua äänestää, niin äänestäkää ihmeessä sitten tuota Saramoa (131). Ei pelkästään, kun mies on hyvä jätkä, vaan koska kaveri menee testeissäni joka vaalikoneessa sinne ihan terävimpään kärkeen. Lappalaiset sitten antakoot äänet Hakomäelle (26) onko selvä? Ja kyllä tämä on silkkaa kiristystä! Ei vain käytetä äänioikeutta, vaan ollaan oikeudenmukaisia ja käytetään sitä oikein. Muutenhan voi olla, että kohtaa minut omaantuntoon pukeutuneena.

Odotan Sapporon kisojen alkua aika lailla. Ja torstaina päästään nauttimaan, kun Suomen sankarit valuttavat kuolaansa kansansa viihtymisen eteen aseenaan sauvat ja tavotteena nöyryytys eikä murha. Siinä isänmaallisuutta johon itse olen myös koukussa. Hyvä Suomi ja tällä kertaa tulee kärkisijoja. Havuja perkele ja niitä pitää löytyä kanssa. Kunhan vain muistatte, että ne kuuluu hiihtokisoihin eikä apuvälineeksi vaaleihin sen puolen edustajilla joka niitä aikanaan huuteli.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.