IRC-Galleria

Huskikuski

Huskikuski

Always the hard way
Hieno päivä meneillään jälleen kaikesta paskasta huolimatta. Äsken tiirasin teksti tv:stä uutiset ja oli pari venettä vähän kolautellut Suomen-Lahdella. Millä helvetillä öljytankkeri ja rahtialus pääsee kolahteleen toisiinsa? Vaikkakin kyseiset paatit on keskiverto järvivenettä hyvin paljon isompia, niin onhan se merikin paljon isompi kun tavallinen Keski-Suomalainen mökkeilyjärvi. Olkaapa varovaisia arvostamani merimiehet, ettei todennäköisyyden kasvu suuronnettomuuden kohtaamisesta käy toteen.

Toinen uutinen Suomalaisten varallisuudesta saa minut melkoiseen itsetutkiskeluun. Jos keskiarvoisesti suomalaisilla on kymmenien ja kymmenien tuhansien varallisuus, niin miten omani on nollassa. Tietysti tuleehan minulle cd-levyistä, teeveestä ja pleikkariin liittyvistä asioista jonkin asteinen varallisuus. Ikävä kyllä en osaa sitä tässä laskea, mutta ihan mahdottomia se ei ole. Jos ilmotan joka levyn ja pelin esim. tuonne Huuto Nettiin edellyttää se minut myös myymään tavarani jos joku sen huutaa. Joten uskotte ettei omaisuutta minulla ole paljon ja uskotte etten suostu myymään ihan helposti vaivalla postimyynnistä hankkimaani loistavaa pleikkapeliä Guitarheroa. Mietityttää vain, että mitenhän minulle ei ole kerääntynyt varallisuutta elämässäni yhtään vaikka jo vajaan kymmenen vuotta olen ollut työelämässä aika paljonkin. Pelkästään velkaa on kerääntynyt useampana vuotena tulevaisuuden hirttoköydeksi. Oikeastaan en usko koko uutista jos alan miettimään. Jos asia on kerran tuolla keskimääräisellä varallisuuden asteella tässä äärimmäisen tarkan moraalin hyvinvointiyhteiskunnassa ei ihmisiä millään voi normaali elämä vituttaa koskaan. Joo tätä ei pidä uskoa. Koko uutinen on propagandaa ulkomaille, että saamme lisää turisteja täydelliseen maahamme. Ihan hyvä huijaus, koska eihän tavallinen japanilainen Fujitsu Hitachi halua nähdä joulupukin maiden keskellä rahatonta kaljapummia kodittomana t-paita päällä pakkasessa. Tai no sama se, samaltahan se partanaama näyttää kun satuolento tonttu. Japanilainen vain ihmettelee pukin ja tonttujen oikeasti olemassa oloa. Eihän tuokaan muuten sitä noin tarkkavaisesti tuijottaisi tuommosella pakkaskestävyydellä varustettuna.

Enää joitakin tunteja päivän täydellisyyteen eli jalkapalloon. Real Madrid vastaan Bayer Munchen - parempaa ei ole. Käykäähän ihmeessä lyömässä pitkässä vedossa kakkosta eli Bayeria, löytyy yli neljän kerroin. Totuushan on se, että sinne se voitto menee. Jos ei mene niin mitä sitten? Sitten taas tästä päivästä joka pelkän jalkapallo-ottelun takia on täydellinen tulee yksi vitun rupihuuli.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.