IRC-Galleria

Hypno^Zzz

Hypno^Zzz

- all you need is love

Tanan tekniikkaMaanantai 30.01.2006 12:53

Rahanmenoa ei voi estää. Juuri kun pisti toista tonnia telkkariin niin muu tekniikka leviää käsiin, pöytäkone oli zipannu vklp aikana ja sunnuntaina kun tulin Helsingistä takaisin kotiin, kone oli hissukseen ja elvytyksen (powerin napin painamisen) jälkeen ei sykettä tuntunu kuin hetken ajan. Paska homma kun ko. kone on itse kotiteatterin sydän, ei musiikkia, ei elokuvia.

Epäilen virtalähdettä. Uusi, 500-wattinen hiljainen poweri Nexukselta maksaisi ~110e luokkaa, tarvitsee käydä katsomassa jos porukoilla olisi vanha 300w poweri jolla voisi sulkea pois virtalähteen rikkoutumisen mahdollisuuden. Powerin vaihto vielä menee mukavemmin kuin emolevyn ruuvaaminen irti..

Onneksi sentään on läppäri jolla voi hoitaa asiat. Yksi plussa lisää läppärin ostolle, sille käyttötarkoituksia on löytynyt useampia kuin ostohetkellä ajatuksena olikaan.

Edit 14.2.2006: Syyllinen oli virtalähde. Uusi Be Quiet! P6 470w löysi tiensä koneeseen ja on kyllä hiljaisin mitä on vastaan tullut. Koneessa on vielä muuta hiljennettävää, ennenkuin virtalähde kuuluisi läpi. Prosessoriin hankin Scythen Ninja Plus "tornin" jonka mukana tulevan 120mm tuulettimen pistin Fanmaten avulla rullaamaan hiljasemmin, vaikka hiljainen oli vakionakin. Näytönohjaimen cooleri pitää nyt eniten ääntä. NV Silencer 6 rev 2 odottelen Coolputerille saapuvan toivottavasti lähiaikoina..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.