IRC-Galleria

Hypno^Zzz

Hypno^Zzz

- all you need is love

Blogi

- Vanhemmat »

Maanantai kolkuttaa..Maanantai 31.10.2005 01:50

Viikonloppu taas pyörähti liian nopeasti ohi. Kulta kisunsa kera onneksi piti huolta tämän viikonvaihteen viihteestä :). Värjättiin "mahonki"-sävyisellä mömmöllä pää ja ihan porkkanahan tästä tuli. Saapi nähdä miten kehtaa töihin mennä :).

Leffojakin tuli katseltua, 'Hostage' Bruce Williksineen oli ihan näppärä jota voi melkein suositella. Muutama epäkohta jäi kylläkin vaivaamaan..

Elokuva 'Sideways' oli myös lämminhenkinen tarina erilaisista kavereista ja ihmissuhteista.. ja viinistä. Pinot Noir viinit kuulemma ovat tämän leffan takia nostaneet suosiota kovasti jenkkilässä, kun taas Merlot'n suosio laski, sillä siitä ei elokuvan pääosahahmo pitänyt.

HIM:n uusi albumi on ollu kuunneltavana torstaista lähtien, tarvinee maistella näitä biisejäkin vähän kuin viiniä.. eli haistellen, porskutellen ja syljeskellen pois.

Vielä 5 päivää ja suunta junan kanssa etelään. Varokaa stadilaiset, täältä tulee porkkanapää. Over and out.

Mörkö se lähti piiriin..Torstai 27.10.2005 16:58

Ja tänään Return of the king special extended hypermechaeditionin kakkos-dvd vuorossa Hypnocinemassa, soffaa kuluttaa blingbling-serkkupoika Grendy ;D.

Rasvakeitin pitäis taas valjastaa käyttöön taikomaan herkut leffaa varten :).

Loskaa moskaa.Keskiviikko 26.10.2005 14:20

Lunta näytti tulleen yön aikana, paska homma painella loskan seassa. Ilmiömäinen kooma taas tänään töissäkin. Tarvis siivota vähän kämppääkin että kelpaa oman tytön kutsua viikonlopuksi <3.

Tulipa tätäkin blogia kokeiltua. Olenkohan nyt kokemusta viisaampi.. :P
- Vanhemmat »