IRC-Galleria

Hypno^Zzz

Hypno^Zzz

- all you need is love

Blogi

« Uudemmat -

Uusi kämppäSunnuntai 27.07.2008 00:33

Uuteen kämppään virallisesti tänään asetuttiin, eilen tuotiin viimeisiä tavaroita ja yövyttiin eka yö. Hirveä kaaos kun laatikoita on joka puolella ja pitäisi alottaa vähän remontin poikasta..

Jääkaappikin oli sitten rikki ja käytiin sellainen tänään tilaamassa uusi, otin välittäjään yhteyttä että onko myyjälle vastuuta huonosta tuurista että sulatettaessa(?) tms. oli mennyt jääkaappi-pakastin rikki, tosin olihan se vanhakin ettei varmaan kannata korjata.. Saapi nähdä.. Uusi jääkaappi onkin sen verran iso että tarvii vähän rakenteita purkaa mihin se saadaan mahtuun.

Kuvia seurannee viikkojen päästä kun alkaa näyttämään joltakin :D.

MuuttoSunnuntai 13.07.2008 20:21

Kämppä myytiin 10.7.2008 ja kauppakirjat tehdään siitä 16.7. Tyhjänä asunnon pitäisi olla 26.7. eli ei mikään suuri hoppu ole päällä :D. Uusi kämppä vielä katsomatta, yksi mielessä mistä voi lähteä tekemään tarjousta heti kun on rahat omasta hoidettuna. Katsotaan miten käy..

FlunssaKeskiviikko 08.03.2006 11:17

Voi pirulainen mikä iski. Flunssa-kirveestä tuli suoraan päähän, nyt on röörit tukossa, päätä ja niveliä särkee minkä ehtii. Toivottavasti ei kestä kauaa, eilen oli aika karmea olo kun ei jaksanut muuta kuin nukkua, ja sitäkään ei jaksanut tarpeeksi kun päässä oli ontto olo. Ei muuta kuin parantelemaan itseään..

Hiljaisuus saapuiTiistai 28.02.2006 00:26

Oivoi, olisinpa tajunnut tän aiemmin. Hankin näytönohjaimelle NV Silencer 6 rev. 2 coolerin Coolputerista (www.coolputer.fi) ja kone hiljeni aivan radikaalisti. Jos olette nippelisankareita, kokeilkaa sormella pysäyttää näytönohjaimen tuuletin, huomaatte eron varsinkin jos on vähänkin modernimpi näytönohjain. Nyt tietokonetta ei huomaa muuten Hämeenpuiston mölystä. Ahh. Oli hintansa arvoinen.

TehtäväTiistai 14.02.2006 02:15

Tämän tehtävän sain Ninya-:lta. Yleensä olen tällaisia vastaan mutta menkööt... :P

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

Omituisuuteni:

1) Läppäri mukana vessaan. Täysistunto menee nopeasti dataillessa!

2) Olen kuulemma herra täydellisyys, pilkunnussija.

3) Omistan jonkun teknologiafetissin. Näin ainakin Ninnin mukaan.. :)

4) Keräilen kaikkea turhaa tietokoneelleni joiden kanssa ei ehdi tekemään mitään, ne vain vievät tilaa. Tälläkin hetkellä 900 gigaa täynnä joista suurinosa turhaa..

5) Tykkään tisseistä! Mutta eihän se ole omituista?


Haastan seuraavat ihmiset paljastamaan omituisuutensa:

grendy
Mumsku
emantae
Simbukka
pumizu

Tanan tekniikkaMaanantai 30.01.2006 12:53

Rahanmenoa ei voi estää. Juuri kun pisti toista tonnia telkkariin niin muu tekniikka leviää käsiin, pöytäkone oli zipannu vklp aikana ja sunnuntaina kun tulin Helsingistä takaisin kotiin, kone oli hissukseen ja elvytyksen (powerin napin painamisen) jälkeen ei sykettä tuntunu kuin hetken ajan. Paska homma kun ko. kone on itse kotiteatterin sydän, ei musiikkia, ei elokuvia.

Epäilen virtalähdettä. Uusi, 500-wattinen hiljainen poweri Nexukselta maksaisi ~110e luokkaa, tarvitsee käydä katsomassa jos porukoilla olisi vanha 300w poweri jolla voisi sulkea pois virtalähteen rikkoutumisen mahdollisuuden. Powerin vaihto vielä menee mukavemmin kuin emolevyn ruuvaaminen irti..

Onneksi sentään on läppäri jolla voi hoitaa asiat. Yksi plussa lisää läppärin ostolle, sille käyttötarkoituksia on löytynyt useampia kuin ostohetkellä ajatuksena olikaan.

Edit 14.2.2006: Syyllinen oli virtalähde. Uusi Be Quiet! P6 470w löysi tiensä koneeseen ja on kyllä hiljaisin mitä on vastaan tullut. Koneessa on vielä muuta hiljennettävää, ennenkuin virtalähde kuuluisi läpi. Prosessoriin hankin Scythen Ninja Plus "tornin" jonka mukana tulevan 120mm tuulettimen pistin Fanmaten avulla rullaamaan hiljasemmin, vaikka hiljainen oli vakionakin. Näytönohjaimen cooleri pitää nyt eniten ääntä. NV Silencer 6 rev 2 odottelen Coolputerille saapuvan toivottavasti lähiaikoina..

Give me a lapdan^H^H laptop.Perjantai 11.11.2005 15:41

Kirjoitan tätä päiväkirjamerkintää uudella läppärilläni. Tai ensimmäisellä läppärilläni oikeastaan. Junamatkoille on kiva että on nyt jotain sählättävääkin :).

Celeron M 1,6ghz, 768mb, 40gb, 15,4" wide näyttö, 1280x800 resolla, wlan, 4400mAh akku. Ihan pop, postikuluineen 730e (muistinlisäys 512mb, +62e).

Firman WLAN toimi heittämällä, kotona oli g.hsdsl purkin kanssa onkelmaa, kokeillaan eri kaapelilla ja jos ei auta, kytkintä väliin.

Tänään hkiin kultakalan luokse. See you on monday!

WheeMaanantai 07.11.2005 03:04

Loistava vklp taas takana, meni taas vähän myöhään, vois hipsiä suihkuun että pääsee nuq ja herää aamullakin. Sorruin ällösöpöilykuvaankin, mutta minkäs teet, puspus kultsille :)

Maanantai kolkuttaa..Maanantai 31.10.2005 01:50

Viikonloppu taas pyörähti liian nopeasti ohi. Kulta kisunsa kera onneksi piti huolta tämän viikonvaihteen viihteestä :). Värjättiin "mahonki"-sävyisellä mömmöllä pää ja ihan porkkanahan tästä tuli. Saapi nähdä miten kehtaa töihin mennä :).

Leffojakin tuli katseltua, 'Hostage' Bruce Williksineen oli ihan näppärä jota voi melkein suositella. Muutama epäkohta jäi kylläkin vaivaamaan..

Elokuva 'Sideways' oli myös lämminhenkinen tarina erilaisista kavereista ja ihmissuhteista.. ja viinistä. Pinot Noir viinit kuulemma ovat tämän leffan takia nostaneet suosiota kovasti jenkkilässä, kun taas Merlot'n suosio laski, sillä siitä ei elokuvan pääosahahmo pitänyt.

HIM:n uusi albumi on ollu kuunneltavana torstaista lähtien, tarvinee maistella näitä biisejäkin vähän kuin viiniä.. eli haistellen, porskutellen ja syljeskellen pois.

Vielä 5 päivää ja suunta junan kanssa etelään. Varokaa stadilaiset, täältä tulee porkkanapää. Over and out.

Mörkö se lähti piiriin..Torstai 27.10.2005 16:58

Ja tänään Return of the king special extended hypermechaeditionin kakkos-dvd vuorossa Hypnocinemassa, soffaa kuluttaa blingbling-serkkupoika Grendy ;D.

Rasvakeitin pitäis taas valjastaa käyttöön taikomaan herkut leffaa varten :).
« Uudemmat -