IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 24.01.2010 01:28

'Päästä irti' tota samaa mä oon kuunnellu nyt jo kuukausia ihmisiltä mut ei se oo vaa niin yksin kertasta päästää irti tärkeimmästä. Enkä mä tuu ikinä pystyy sitä tekemään. Tiedän et satutan itteeni mut emmä vaa voi päästää.

Kun yhessä on ollut 3 vuotta jonkun niin rakkaan kanssa se repii vaan sydäntä kun joutuu kuulemaan 'Päästä irti, satutat vaa ittees' Mä en tuu ikinä unohtamaan kaikkee tätä ja toivottavasti me vielä nähdäänkin. Sä olit vaan se tärkein ja tästä on mahdotonta enään jatkaa niinkuin ennen... Sä olit vaa se ainoo joka teki musta ehjän. Kaipaan sua niin paljon ja muistan sua kyyneleellä joka päivä... Älä ikinä unohda sitä mitä meillä oli, sitä mitä me koettiin, sitä miten me molemmat ollaan kasvettu näiden vuosien aikana. Ne muistot ei katoo ikänä ja oon onnellinen et sä sait mut hymyilee ja jaksaa päivästä päivään sen ajan mitä olit mun kanssa.

Elämä ei enää hymyile niinku sillon ku olit mun vierellä eikä tuu hymyilemään. Kukaan ei sitä vaan huomaa... Ikävä on nii suuri etten tiedä kauan tätä jaksaa. Rakastan sua pikkunen niin kauan ku tällä pallolla vielä elän! lupaan sen<3
Rilax<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.