IRC-Galleria

VIRO & YPÄJÄ<3Sunnuntai 28.02.2010 22:07

Ei helvetti! oli ehkä paras viikonloppu ikin! Oltii viros saaran ja lauran kaa ja meil oli ihan sika kivaa! dokattii ja shoppailtii iha hullun ja illal laival iha hullu meno päälle suomalaisten ja virolaisten äijien kaa. Oli kyl ihan helvetin kiva reissu!

Tänää oliki sit taas aikanen herätys 7.00 ku lähtö Ypäjälle odotti maikun kaa, onneks ei sentää 5.30 tarvinnu herää niinku viron matkal. No päästii sit 8 aikoihin matkaa, kun oltii hepat saatu laitettuu ulos ja ruuat annettuu. Matka oli jut jees :) Oltii siis kattoo hollannin entisen maa-joukkoeen jäsenen kouluvalmennusta. Tosi hyvä opettaa oli mitä nyt siitä tajusin, kiva reissu mut taso olis saannu olla parempi, koska odotukset oli vähä korkeemmalla hevosten ja ratsastajien suhtee.. No oli siel 3 mageet heppaa ja 1 taitava ratsastaja jonka heppa oli jotai nii törkeen nättii!

Sit ku päästii takas ni lähettii anteron kanssa reippain mielin rodeo maastolle keskustelemaan asioita. No onneks meni lopus nätisti ralli käyntii himaa. Tais olla taas virtaa pyllys :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.