IRC-Galleria

Ifrit

Ifrit

perusti uudet kotisivut www.jussieerola.com käykää katsomassa :)

Vuosi 2006Keskiviikko 04.01.2006 22:21

Hahaa :D Teen come backin... nyt on vuosi 2006 ja aattelin kirjoittaa jotain tänne sen kunniaksi. Tänään päätin olla ahkera ja tehdä tunnollisesti kolme ainetta. Ruotsin aine on jo melkein valmis ja kello on vähän yli 20, et hyvin menee sen puolesta.

Ikäni näyttää olevan tällä hetkellä 18,42. Tunnen nykyään itseni jo vanhaksi. Tuntuu kuin minun pitäisi levittää siipeni ja yrittää lähteä liitoon - yrittää alkaa kantamaan vastuuni tässä maailmassa.

Kuukaudet vierii nopeasti ja ensi kuussa pitäisi lähteä abiristeilylle... en ole hommannut ees pukua vielä ja kohta lähenee heinäkuukin, jolloin alkaa asepalveluksen suorittaminen. En tiedä yhtään minkälaista se tulee olemaan, mutta kohtahan sen näen :) Menen autokuskiksi Lahteen, yipii!!!!! Armeijan jälkeen en tiedä mitä tulee tapahtumaan... Joka kaverini menee eri paikkoihin, enkä tiedä miten tulee köymään ystävyyksien kanssa? kaipa senkin näkee sitten, mutta olisi niin mukavaa nähdä keiden kavereiden kanssa on vielä yhteyksissä? Kenen kanssa heilun ja missäköhän opiskelen? No tällä kertaa tuli toivottavasti tekstiä, jossa on ehkäpä jotain asiaakin, ei enään mitään tyhjentävää paskan jauhamista. Nyt taidan mennä kirjoittamaan niitä aineita

Hyvää vuotta 2006 kaikille! :)

T. Jussi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.