IRC-Galleria

Ifrit

Ifrit

perusti uudet kotisivut www.jussieerola.com käykää katsomassa :)

Tämmöstä tänäänSunnuntai 18.11.2007 03:30

Meinasin aluksi kirjoittaa pohdintoja ihmisten turtumisesta yhteiskunnassa tapahtuviin kauheuksiin, olemassa olosta, pelosta, kuolemasta, mahdollisesta kuoleman jälkeisestä elämästä tai meitä korkeammasta voimasta.

Mut hei! Tää on irc-galleria, joten ketään tuskin kiinnostaa tuommoinen ja kaikki voi tehdä omatkin pohdinnat, sekä johtopäätökset asioista ilman kenenkään muun manipulaatiota.

Muistakaa kuitenkin, että elämä on lahja. Jokainen elää sen tavallansa, mutta vaikka vastoinkäymisiä on, niin niistä selviää aina - riittää vain kun uskoo itseensä. Ja jos joskus usko horjuu itseensä, niin muistakaa ettette ole yksin. Voitte aina turvautua ystäviinne, perheeseenne ja tuttaviinne. Ja silloin kun teillä on asiat hyvin, niin:

Rakastakaa rakkaitanne!

Tukekaa ystäviänne!

Yhdessä me voidaan kuitenkin tehdä tästä yhteiskunnasta paljon paremman meille kaikille. Ja kun käytte töissä, koulussa tai hoidatte arkiasioita, niin muistakaa hymyillä. Hymy tarttuu helposti ja tuo paljon iloa monelle. Ja miehille tiedoksi, että se auttaa hurmaamaan naisiakin.

Jos riitoja syntyy kavereiden tai tuntemattomien kanssa, niin koittakaa ymmärtää myös toista osapuolta ja ratkaista riidat puhumalla. Riidat eivät kuitenkaan auta ketään tai tuo kenenkään mieltä paremmaksi.

Ja vaikka nuo on perusasioita, niin aika moni tuntuu unohtavan ne arjen kiireessä.



"Taistelu rauhan puolesta on samaa kuin naiminen neitsyyden puolesta."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.