IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Totuuksia (monologidialogi)Sunnuntai 07.05.2006 19:38

1. Pidä siitä kiinni vaikka, mikä olisi
- Ei ole tapana. En ole mikään kynsin hampain toisessa roikkuva narttu. Jos toinen haluaa mennä niin menköön. Vaikka anteeksi annan niin muistakoon, että kirveelläkään en unohda. Ja sen huomaa.

2. Sä et ole muuta kuin hyvää saanut aikaiseksi
- Prkele, se tiedetään. Mä muuhun kelpaakaan kuin muiden perseennostajaksi. Mutta turhaan ajattelen kristillisesti, että kohtele muita kuten haluaisit sinua kohdeltavan. Mä saan loppujen lopuksi p*skat aina niskaani. Kertakäyttökamaa, use me and then dumb me.

3. Nakertaako sitä joku?
- Mitä v*ttua luulisit!? :@ Ei eihän mulla mikään, ei mulla ikinä mikään. Oppikaa, että mullakin on pahoja päiviä ja hetkiä. Mullakin on oikeus niihin. Ja, minkä takia edes kysyt? Sunhan kaikista ihmisistä pitäisi tietää.

4. Kyllä kaikki järjestyy, usko pois
- Joo järjestyy... MUILLA! Koska mä olen niiden mielenaloja ja perseitä nostamassa epätoivon syövereistä. Ketään ei AIDOSTI kiinnosta, miten mulla menee. Pinnallisia ihmisiä joo löytyy, mutta heille kiitos ei ja näkemiin.Joo, sen verran annetaan periksi, että mussa vikaa. Mä olen sellainen, joka uskoo hyvyyteen. Mä olen sinisilmäinen. Mä olen empaattinen - ja se tekee asioista vaikeita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.