IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

- Vanhemmat »

The dead manMaanantai 31.10.2005 23:04

Freezing inside, hiding
the feelings
that I once had.
Nothing can cure, lieing
to others
what I once was.

Hate is the Saviour.
Being numb, you can
reveale the real truth.
Like the dead man.

The battle has began,
everything
or nothing. You decide
the hollow soul
or agoning mind.

Hate is the Saviour.
Being numb, you can
reveale the real truth.
Like the dead man.

No longer me,
no more pain,
that once were.
My heart bleeds
never again,
like I once did.

... !!! ...Sunnuntai 30.10.2005 17:19

ARGH! ... En yhtään ihmettele, kun joskus puhutaan nuorten hyvinvoinnin puutteista. Se johtuu täysin yhteiskunnan luomasta kuplasta, jossa henkisellä hyvinvoinnilla ei ole mitään merkitystä. Vain kuinka hyvin teet työsi tai kuinka paljon ansaitset rahaa, on kiitettävää. Henkisestä pääomasta ei saa mainitakaan, eihän sillä ole mitään vaikutusta mihinkään. Ei sillä saa menestystä. Lapset eivät saa olla enää lapsia. Siihen eivät anna mahdollisuutta vanhemmat eivätkä yhteiskunta. Kohta ei lapsia edes ole - on vain vauvoja ja aikuisia... Missä mättää!?

[Ei aihetta]Lauantai 29.10.2005 16:09

Ihana viikonloppu. Erittäin hyvä ystävä tuli eilen ja on koko viikonlopun täällä. Eilen käytiin baarissa juhlistamassa Halloweenia. Tämän päivän suunnitelmat ovat vielä auki, mutta uskonpa, että M:n kanssa löytyy hauskaa tekemistä. Arki taas alkoi uhkaavasti painaa päälle niin tuo rentouttavaa vaihtelua tällaiset viikonloput. Mutta, pitää palailla kaverin luo... Kiitos M, olet tärkeä :)

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.10.2005 19:58

No heissan hei taas... Talvi on alkanut, vaikka se lumi vielä räntänä aika lailla tuleekin. Ihanaa, tulee lunta, kinokset, joulu, kaikki - aah :)
Tänään leikittiin vähän 60-luku teemalla. Oli taas niin hauskaa, että! Pitihän niistä meikeistä muutama kuvakin sitten räpsäistä ja tänne laittaa yksi. Aivan mahtavia nämä vuosikymmenmeikkijutut :)

WTF!?Keskiviikko 26.10.2005 01:41

Tuo ihana kirjainyhdistelmä, joka minunkin huulilleni pyörähti tämän nähdessäni... No kaipa tätäkin tulee sitten käytettyä - kai. Tämä päivä ei tuonut mitään uutta tullessaan, kuten eivät muutkaan päivät moneen kuukauteen. Vituttaa, masentaa, ahdistaa ja mitä vielä, mutta mitäpä se olisi uutta pessimistin elämässä :)
- Vanhemmat »