IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hewou o/Keskiviikko 21.12.2005 01:28

Ihanaa saada taas muutama uusi kuva galleriaan. On inspiraatiota ollut kuvailla, muutama "runon/sanoituksen" pätkäkin on tullut kynästä. On tapahtunut kaikenlaista - niin hyvää kuin pahaakin. Ei oikein pysy perässä, että mitä missäkin tapahtuu, mutta kai se siitä. Kiitos tämän sekasorron vähän kadoksissa ollut into kuvailuun, kirjoittamiseen ja piirtelyyn on tullut takaisin. Tiedä sitten kuinka pitkäksi aikaa, mutta otetaan sitä miettiessä siitä kaikki ilo irti. Se on ihmeellistä miten vanhoja tekstejä ja piirrustuksia selaillessa huomaa kehittyneensä. Vaikka mielestään on aina yhtä huono, avuton ja peukalo keskellä kämmentä niin vanhoja kuvia selaillessa ajattelee, että ei helvetti, en kai oikeasti ole ollut noin huono. Ei kukaan ole seppä syntyessään. Nyt on taas hyvä mieli, että saa jotain aikaiseksi. Aiemmin ollut pientä ahdistusta, että on tehnyt mieli kirjoittaa, mutta ei ole saanut sanoja ulos. Se on ahdistavaa jos mikä. Minulle ainakin kirjoittaminen on eräänlainen itseterapiamuotokin - ihan vain kirjoittamisen huvin lisäksi. Mutta nyt on taas hjuva fiiwis :)
No eipä sitä muuta oikein ihmeellistä. Koulu alkaa olla pikkuhiljaa loppusuoralla. Enää noin kuukausi jäljellä. Nyt jo hermoillaan päättötyöviikon töiden ja mallien kanssa. 7 työtä 7päivässä: ei ihan helppo juttu. Varsinkin, kun pitäisi hankkia mallit niihin ja jokaisesta työstä tehdä työsuunnitelma roolianalyyseineen ja maskipiirroksineen. No, allekirjoittaneella on 2 työhön jo malli ja muutamaan työhön jo teemakin, että kyllä se tästä.
Ei kai, kaipa se on mentävä tästä koisimaan. Huomenna taas koulua. Ai niin, se käsikirjoituksen purku pitäisi tehdä torstaihin mennessä. No, kyllä sen kerkiää. Jos minä häivyn tästä sängyn pohjalle vähän vielä kirjoitellemaan. Taas pientä ajatuksen poikasta lykkää :) Pitäkää lippu korkealla ja itsenne miehinä. CA o/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.