IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Juupa juu :)Lauantai 08.09.2007 01:08

1. Libanonissa miehet saavat vapaasti harrastaa seksiä eläinten kanssa, mutta eläinten on oltava naaraita. Seksuaalisesta kanssakäymisestä urospuolisen eläimen kanssa on rangaistuksena kuolema.

2. Bahrainissa mieslääkäri saa tutkia laillisesti naisen
sukupuolielimiä, muttei saa katsoa niihin suoraan tutkimuksen aikana. Hän voi vain nähdä niiden heijastuksen peilistä. (Toivottavasti ei tarvitse mitään leikkausta tyms.)

3. Muslimit eivät saa katsoa ruumiin sukuelimiä. Tämä koskee myös hautausurakoitsijoita: sukupuolielimet on peitettävä kivellä tai puunkappaleella koko ajan. (Kivellä? Tai no, eihän se enää voi sattua jos kivellä paiskaa haaroihin.)

4. Indonesiassa rangaistuksena masturboinnista on mestaus. (Tietäisin monta kuollutta sitten :D)

5. Guamissa on miehiä, joiden kokopäivätyönä on maata nuorien
neitsyiden kanssa, jotka maksavat heille palveluksesta harrastaa kanssaan seksiä ensimmäistä kertaa... Syy? Guamin lain mukaan neitsyet eivät saa mennä naimisiin. (Tietäisin monta, jotka laittaisi työpaikkahakemuksen menemään.)

6 . Hong Kongissa petetty vaimo saa tappaa laillisesti petollisen miehensä, mutta saa tehdä sen vain paljain käsin. Miehen rakastajatar, sitä vastoin, saadaan tappaa millä tavoin vain.

7. Paljasrintaiset myyjättäret ovat laillisia Liverpoolissa,
Englannissa mutta vain trooppisia kaloja myyvissä kaupoissa. (Go akvaarioliikefetissi-ihmiset ^^)

8. Calissa, Kolumbiassa nainen saa harrastaa seksiä vain aviomiehensä kanssa. Kun tämä tapahtuu ensi kertaa, naisen äidin on oltava mukana makuuhuoneessa todistamassa aktia. (*reps*)

9. Santa Cruzissa, Boliviassa, on laitonta miehen harrastaa seksiä samaan aikaan naisen ja tämän tyttären kanssa. (Siis... TÄH? o_0)

10. Marylandissa, USA:ssa on laitonta myydä kondomeja automaatista yhtä poikkeusta lukuunottamatta: Ehkäisyvälineitä voidaan myydä automaatista vain
"paikoilla, joissa alkoholituotteita myydään. Käytettäväksi
myyntialueella."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.