IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 13.09.2008 20:55

"Kahvi odottaa..."

"Mitvit... Kähmi jotain? OKEI!"

<sydän>

[Ei aihetta]Sunnuntai 07.09.2008 22:04

Jotkut oppi lukemal, jotkut oppi

muitte virheist. Jonku on pakko

iha itte kusta sähköpaimenesse.
Ekstrovertti
*---- Introvertti
Käytännöllinen
*
Intuitiivinen
Ajattelija
*
Tuntija
Impulsiivinen
*
Harkitsija


Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi
Olet oma yksilösi, uskollinen ja herkkä. Olet herkkä ja ujo, etkä pidä asioita itsestään selvinä. Tunnet itsesi olevan hyödyksi vain silloin, kun voit olla avuksi toisille. Toiset ihmiset helposti luottavat kaltaisesi ihmisen apuun, joskus jopa niin paljon että he kehittävät itselleen vastuuttoman läheisriippuvuuden sinuun. Ihmistyyppisi uhrautuu helposti, ja vaarana onkin ajautua marttyyriksi. Saatat joutua kamppailemaan sisäisten epäilyksiesi ja pelkojesi kanssa, ennen kuin uskallat ilmaista henkilökohtaiset halusi ja tarpeesi. Olet konservatiivi, jolle työ on elämä. Teet töitä ahkerasti niin työpaikalla kuin kotonasi. Tarjoat apuasi anteliaasti, ja usein kulissien takana. Uudet ideat, muutokset ja epävarmuus ärsyttävät sinua. Haluat muuttumattoman, hyvin järjestetyn ja aikataulutetun elämän, vaikka se tarkoittaisi sitä että joku toinen tekee aikataulusi ja ohjaa elämääsi. Sovellut parhaiten ammatteihin, joissa voit auttaa ihmisiä: palvelutyö, opetus, vapaaehtoistyö, hoitotyö. Olet onnellisimmillasi kun voit käsitellä yksityiskohtia ja suorittaa rutiineja, varsinkin jos voit tehdä niitä ihmisten parissa.

[Ei aihetta]Keskiviikko 31.10.2007 22:00

Tämä päiväkirja jää tästä päivästä lähtien työttömäksi. Vien kirjoitteluni täysin toiseen paikkaan.


Uusi alku, uudet kujeet.

NAISET-SUOMI-NAISETSunnuntai 28.10.2007 20:40

Se on ihan sun päätös
= eihän asiaan ole kuin yksi ratkaisu, ja sen pitäis olla sullekin selvä.

Tee sä mitä tahdot
= kosto on kauhea.

Meidän pitäis puhua
= mä aion nyt avautua ja sä kuuntelet

Siitä vaan, senkun menet
= älä lähde.

En mä ole loukkaantunut
= tietenkin mä olen loukkaantunut, ääliö.

Oletpas sä tänään huomaavainen
= onko tänään seksipäivä?

Vähennetään romanttisesti valoja
= olen ihan jumalattoman turvoksissa

Onpas tää keittiö epäkäytännöllinen
= ostin uuden keittiön, se pitää asentaa huomenna.

Mitäs jos hankittais uudet verhot
= ..ja huonekalut ja maalataan makuuhuone.

Mä kuulin jotain melua
= sä olit melkein nukahtanut ja mua ei vielä väsytä.

Mä rakastan sua ihan hirveästi
= meillä on tyttöjen lomareissu tiedossa.

Oonkohan mä lihonut?
= kato nyt miten hyvännäköinen mä olen.

En mä mitään huuda
= totta vitussa huudan, kun mulla on hyvä syy.

Tottakai
= kyllä tai ei

Ei
= kyllä tai ei

Niin kai
= ei

Ihan miten vaan
= ei

Oma lisäys:

Kaikki on ihan hyvin:
= Mikään ei ole hyvin! Kaikki on perseestä!

Olet mersu!Sunnuntai 28.10.2007 16:22

Porttien edustat ja muut kulkuväylät ovat varattu juuri Sinun pysäköimistarpeitasi varten. Olethan kiireinen ja tärkeä, kuten jo personoidusta rekisterilaatastasi voi tavallinen kaduntallaaja päätellä.

Jos johtotähti sammahtaa, tulee helikopteri kyllä hakemaan. Autosi tukeva runko kestää myös seurueesi merkittävän ylipainon. Ikävin mahdollinen onnettomuus matkallasi on nahkasisutuksen tahraantuminen.

Tankki täyteen, poika!

Olet...Sunnuntai 28.10.2007 02:25

... pikkuenkeli! (Kuinka hyvä ihminen olet?)

Haluat muille hyvää, muttet sinisilmäisesti. Kenties sinua on joskus satutettu - tiedät, että ihmiset voivat olla aivan muuta, kuin mitä esittävät. Tämä ei kuitenkaan estä loputonta positiivisuuttasi paistamasta läpi. Annat vähästäsi tarvitsevalle, ja muut saattavat pitää sinua hyväuskoisena höppänänä. Sinä kuitenkin tiedät, että muiden näkemä naiivius on halua tehdä maailmasta parempi paikka kaikille.... Jukolan Jussi! (Ketä julkkista muistutat?)

Perinteinen suomalainen sankarihahmo Jukolan Jussi oli yksi Seitsemästä Veljeksestä. Perinteikäs, maanläheinen imago taitaakin olla sinun juttusi: et perusta juorulehtien hömpötyksistä tai suuresta maineesta. Hermosikin taitavat olla hyvät; Jussikin sieti kuutta veljeä, joten sinunkaan hermosäikeesi ei pienestä värähdä! Annat asioiden tulla sellaisina kuin ne ovat, etkä käy hötkyilemään. Olet aidosti oma itsesi. Se on ihailtavaa.... empaattisesti kaunis! (Miten kaunis olet?)

Katso Helmen peiliin ja huomaa, miten kaunis olet! Valitsit kauneustestissämme eniten empaattisuutta painottavia vaihtoehtoja. Sinussa yhdistyy ulkoinen ja sisäinen kauneus aivan ainutlaatuisella tavalla. Olet hyvin lämmin ja välittävä persoona, jonka kauneus näkyy kaikkein voimakkaimmin teoissa. Osaat todella näyttää rakkautesi ja olet monesti jopa epäitsekäs. Olet uskollinen ystävä ja välität aidosti läheistesi hyvinvoinnista. Sinun lähelläsi on lämmin ja hyvä olla, eikä sinusta voi olla pitämättä. Kauneinta sinussa on silmiesi avoin ja hymyilevä katse, ja hymysi sulattaa sydämiä! Lämmin luonteesi tekee sinusta ihanan - sinä olet kaunis![Ei aihetta]Sunnuntai 28.10.2007 00:17

Paras kuulemani isku-/ itsensä kehumisrepliikki tähän mennessä...

"... Ja niin. Pilkettä löytyy silmäkulmasta - tein juuri klapeja."


<virne>

Komento takas...Lauantai 27.10.2007 18:53

Ilmeisesti ei kyseessä ollutkaan sama baari eli Forte vaan Onnela. Näin ainakin pääteltiin uutisesta. Mutta siinä Yliopistonkadulla eli kävelykadulla hengailtiin kyllä samaan aikaan.