IRC-Galleria

Ikirauta

Ikirauta

Just a hellish rock'n'roll freak

Uusimmat blogimerkinnät

*sniif*Sunnuntai 05.02.2006 21:25

Mikähän siinä on että aina pitää vollottaa? Ihan tyhmiä asioita tai hienoja asioita.. Tyhymää olla niin herkkis.
Kun teeveeohjelmassa joku joutuu sairaalaan tai jos radiosta tulee hieno biisi, tää ulvoo. Sitä tuntee itsensä fiksuksi.

Jaapajaa.

Tänään lapoin kuusi karsinaa paskaa ja nukuin. Eipä mulla muuta elämää ole, enkä oikeastaan kaipaakaan. Viikonloput on perseestä. Huomenna taas töihin, ja se on paras asia tänä vuonna. Saa jotain rytmiä elämään, eikä se rahakaan ole pahitteeksi. Kun jatkuis vaan...

Ponia en viitsinyt kiusata, mentiin eilen taas eteenpäin tukka putkella.. parempi antaa miettiä asioita päivän verran. Tai oikeesti, häiritsi kun Pojun porukat tolloili jaloissa, en välittänyt jäädä sohlaamaan.

Ihmisten mielestä on jotenkin kummallista kun iloitsen siitä että saan hevosen etukaviot putsattua. Tai että saan viisivuotiaalle suitset päähän. Tai että se ei potkinutkaan kun koskin takajalkaan. Tämä on suuri asenneremontti, ja olen suunnattoman iloinen että se mun kohdalle osui. Välillä kyllä vituttaa, takapakkipäivinä. Ja silloin kun tekisi mieli ratsastaa.

Onkohan musta enää muuhun elämään? Minni oli luonnehtinut mut tuttavalleen erakkona joka vihaa ihmisiä mutta rakastaa eläimiä. Onko noin? Tässä sitä mummoutuu elukoiden kanssa ja työnarkomaanina, ainoat sosiaaliset suhteet löytyy duunista ja tallilta. Eikä mua kiinnostais ne tallin ihmiset ollenkaan.


vade retro, satana!
väisty tieltäni sinä saatana
häivy silmistäni saatana
väisty tieltäni sinä saatana
et minua noin vain saa
väisty tieltäni sinä saatana
ja painu tuonelaan


Joopasen. Hyvää päivää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.