IRC-Galleria

Ikirauta

Ikirauta

Just a hellish rock'n'roll freak

Justiin.Sunnuntai 18.06.2006 14:17

Parhaiten sinua kuvaava elämäntapaprofiili on syrjäänvetäytyvät.
Tämän profiilin sopivuus sinuun on 50 %.


Muut sinua kuvaavat profiilit

Kapinalliset 31 %.
Älyköt 14 %.
Perinteiset 5 %.
SYRJÄÄNVETÄYTYVÄ

Arvo-ja asennemaailmasta…

Syrjäänvetäytyvät tulevat varjoista esille vain luotettujen ihmisten seurassa. He ovat rehellisiä ja kohteliaita, mutta viihtyvät omissa oloissaan paremmin kuin muiden ihmisten seurassa. Ei ole kyse siitä, etteivätkö he suhtautuisi suopeasti toisiin ihmisiin. He arvostavat parisuhdetta, hyviä ihmissuhteita ja aitoja ystäviä. Ennemminkin kyse on ujoudesta tai itsevarmuuden puutteesta.

Syrjäänvetäytyvät elävät voimakkaammin omassa sisäisessä maailmassaan kuin muut nuoret. He eivät juuri murehdi sosiaalisesta statuksestaan. Tietenkin arvostuksen saaminen tuntuu mukavalta, mutta sitä ei koeta niin tärkeäksi, että se ohjailisi merkittävästi heidän käyttäytymistään.

Syrjäänvetäytyville turvallisuus on tärkeä arvo. He pelaavat mieluummin varman päälle kuin ottavat riskejä. He eivät etsi jännitystä eivätkä seikkailua, vaan ovat onnellisempia tuttujen ja turvallisten asioiden parissa. Esimerkiksi mieluisin ajanviettopaikka oman kodin ulkopuolella on hyvän ystävän koti.

Kiinnostuksen kohteista…

Tärkeimmiksi kiinnostuksen kohteikseen syrjäänvetäytyvät mainitsevat tietokoneet, internetin ja lukemisen. Runsaasti aikaa heiltä kuluu myös viihde-elektroniikan kuten pelikonsoleiden parissa. Liikuntamuodoissa he suosivat yksilölajeja joukkuepelien sijaan. Pyöräily, lenkkeily ja sulkapallo ovat suosittuja liikuntamuotoja heidän keskuudessaan. He katselevat mielellään myös elokuvia ja kuuntelevat musiikkia.

Ryhmän kollektiivista musiikkimakua hallitsevat rock ja heavy-metal. Suosituimmiksi bändeiksi mainitaan Nightwish, Iron Maiden ja Metallica. TV puolestaan napsautetaan päälle silloin, kun alkamassa on Simpsonit, Stargate tai CSI. Tv-ohjelmatarjonnasta poimitaan erityisesti elokuvat, sci-fi- ja komediasarjat.

Tähän ryhmään kuuluu noin 10 % suomalaisista 15-25-vuotiaista. Ryhmään kuuluvista miehiä on 83 %

Oliko pakko?Maanantai 12.06.2006 10:42

Olo.

Pumpat palanu, paikat kuivaa, mistään ei vittu tule mitään.

Ottaiskohan lopputilin?

*parQ*Sunnuntai 11.06.2006 20:26

Itkettävän hiano piisi... WASP - Sleeping (in the fire)

Jumalauta. Kävin mä sentään suihkussa, taas moon täsä. Halipula :'( Taidan hakea kalijaa ja siirtää sen kankkusen huomiseen, samapa tuo vittu tässä konkurssissa.

Taste the love
The Lucifer's magic that makes you numb
The passion and all the pain are one
You're sleeping in the fire

Taste the love
The Lucifer's magic that makes you numb
You feel what it does and you're drunk on love
You're sleeping in the fire

*koomassa*

Päivää.Perjantai 12.05.2006 03:29

Tämän päivän työaika 07.00-00.30. Kui hianoo?

Menis vähäksi aikaa nukkumaan.

Koirat oppi pian golffiskenttäelämään, hyvin kulkevat club carin kyydissä. Paavo penkillä miehekkäästi ja Vilma jalkatilassa.

Aika kylmä täällä on - ei täällä mikään lämmin ole.

*nakit kohmeessa*

Hä?Tiistai 09.05.2006 19:42

Tänään on tiistai... onko? Kummasti mä olen tällä viikolla viettänyt jo melkein 30h työpaikalla. Ei oo valkosen ihmisen hommaa, ei.

Kävis vähän nukkumassa ja lähtis rapsutteleen ponia. Ja sitten tietty illalla vielä takaisin duuniin. Ei saatana.

Ristus...Sunnuntai 07.05.2006 00:32

Kolme tuntia väännettiin ja sitten viimein soitettiin tohtori tuikkaamaan rauhottava suoneen.
Perkele että on joka paikka ruvella. Menihän koppiin kun liinalla kiskottiin ja harjalla paiskottiin perseelle.

En muuten tykänny yhtään, mutta ei sitä olis sinne saanu sitten niin millään. Saatana kun koppiin tuli kymmenen kertaa ihan itse kävelemällä todella hienosti, mutta kiinni ei saanu laittaa, heti peruutti.
Lopulta särki päitset ja rallasi puoli tuntia pitkin peltoa tukka putkella, potkaisi uutta omistajaa ja oli muutenkin niin fiksu ja filmaattinen.

Nyt alkaa tajuaan, että se oikeesti lähti, että paperit on tehty... Itku kutittelee silmännurkassa, oli se niin perkeleen rakas kaikesta huolimatta.

Koko ajan siihen asennoitui niin, että ei se mulle jää, mutta kyllä se oli taas niin hieno tyttö eilen ja tänään, ja kaunis.. Mutta ei maha mittään, sinne män *itQ*

Mahdottomasti edistyttiin, karvakin lopulta kiilsi ja lihaa sai luiden ympärille.. Kyllä se hyvään paikkaan pääsi, mutta ei se poista tätä syyllisyyttä mihinkään... Että mä hylkäsin sen. Jotenkin petin.. en mä tiedä.

Pakko olla tytöllä motivaatiota, kun hevonen jo tavatessa potkaisee mahaan niin että mä kuulen sen losauksen 20m päähän.. Ehkä ne pärjää. Toivottavasti se oppii ymmärtämään sen hevosen mielenliikkeitä edes yhtä hyvin kuin minä, toivottavasti paremmin.

Jo helpottaaPerjantai 05.05.2006 14:35

Ne itää! *huh*

Tänään on hyvä päivä, eiköhän kohta jotain karmeeta taas tapahdu...

Noppa lähtee huomenna *itQ* Ei oo helppoo, ei. Parempi näin, menis semmoseen paikkaan jossa sille on oikeesti aikaa.
Löytäis jonkun patalaiskan suokin, jota ei haittais seisominen.. Tai joku jalkavikainen, että ei edes kestä kun pientä liikutusta. Ei tulis niin huono omatunto kun ei huhtikuusta elokuuhun ehdi liikuttaa itse. Tai sitten löytäis jonkun vuokraajan... Tai sitten ihan oikeasti ei nyt ottais tohon yhtään elukkaa vaivoiksi :/

Joopasen.

Ei oo todellista.Keskiviikko 03.05.2006 15:56

Molemmat ilmastusvehkeet paskana neljässä tunnissa, way to go. Yritä tässä nyt sitten saada jotain aikaan kun on tolloja töissä ja paskoja vihanneksia.

Ämpärivermeestä loppui patterit, kestikin kaikki 6h se. Ladattavat ois aika jeesh...

Vittu kun mistään ei tuu mitään, saatana.

Päivän tunnari; the Knob - Poopypants

I wanna go back in time when I was child
It was so easy eating ants, destroying plants, shitting your pants...

Ollapa ihan pieni hiekkalaatikolla ihmettelemässä kun voikukka on keltainen. Ei tarttis miettiä budjetteja ja työvuorolistoja ja että miksi vitussa ei voi sataa vettä.

Niin tehdään siitä vattasta pieni. Sunnuntain jälkeen -4kg and still going strong.
Ristus, onpa ollu paska viikko. Ei mitään uutta auringon alla.

Toki oon ponpottanu hullun lailla pitkin lannoitelavoja, traktorinlavoja, montunpohjia ja roikkunut hallissa erinäisissä asioissa... Kaahannu Valtralla ja apinan raivolla tuupannut tonnisia lannoitelavoja punpukärryllä. Son jännä kun se hiilihydraattipöhnä lähtee, niin virtaa on suunnilleen yhtä paljon kun kuudessa duracellpupussa.

Ja JUNPANNUT! Hulluseo.

Tsiibus...Perjantai 31.03.2006 00:14

...mä näin äsken aivan mahdottoman sairasta unta johon hyvin vahvasti liittyi Duudsonit ja meidän äiti??!!?? Ja pleikkari, ja joku muija ja ihan vieras paikka joka kuulemma oli Tampere. Riittävästi tyhjiä oluttölkkejä (KOFF?? varmaan unen sponsori..), ihanii poikii, hassu uniherätys ja paljon järjettömiä tapahtumia.

*käkä*

Olipa kivaa hei, olipa kivaa.

*hihitystä*<3<3<3<3