IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kaikkea sitä......Torstai 03.04.2008 02:00

No nyt alkoi tämä kevään hulluus painaa päälle kun piti alkaa jynssäämään asuntoa puhtaaksi talven pölyistä. No yllätys yllätys tämä mun projekti paisui sitten yli äyräiden ja nyt on sit saanut nukkua kaksi yötä jo sohvalla kun patjat on pesussa kaiken muun lisäksi!! Kaikkein huvittavinta on se, että tiskit oli vielä tänä aamuna tiskaamatta, vaikka muuten kämppä on jynssätty lattiasta kattoon parveketta myöten.. loogista...tai sitten ei. Ainakin selvisi mikä EI ole mun lempipuuhaa.
No kun lopulta tartuin tiskiharjaan ja alkoi se tiskivuori kadota niin YleX:ltä soi Amy Winwhouse ja mut täytti sellainen ihana hyvän olon tunne....ihan kuin olis hetkeksi kaikki huolet pudonnu harteilta täysin. Totta se jotain kevätmieltä on, tiedä häntä mut tämän hyvän olon saattelemana lähdin talleille vakoilemaan tunteja jos tuota joku päivä uskaltautuis vaikka ratsastelemaan pitkästä aikaa. Ihana Amy...tahtoo saada sun levyn!

Sitten paluumatkalla poikettiin Pyryn kanssa koirapuistoon ja KAPPAS! siellä oli sellainen valtava saksanpaimenkoira. No sehän juoksi tuhatta ja sataa mua kohti kauhean murinan kanssa, ja olin ihan varma et nyt se syö mut ja Pyry pieni jää kodittomaksi.
Koira pyyhälsi huh...mun ohi Pyryn kimppuun. Onneksi Pyry uljas rohkea vain istahti alas korvat luimussa niin et sakemmanni huiteli matkoihinsa. Luulenpa että tuo Pyrtselön reaktio oli sama kuin mulla, eli yhdellä sanalla kuvattuna -lamaannus! Hui.
Luikittiin kauhusta kankeina poies koko puistosta oman kodin nurkille turvaan.

Oli muuten mahtava ylläri tänään postilaatikossa kun katsoin et laatikon pohjalla komeili valkoinen kirjekuori johon oli kaunokirjaimin kirjailtu KUTSU. OOh! Ihanaa joku on kutsunut minut häihinsä/rippijuhliinsa/lakkiaisiinsa iiiih! Ihanaa! Ja saan laittaa kesähamosen ja syödä voileipäkakkua ja juoda shamppanjaa!
No mutta ei......ei niin ei ja voi kuinka voisin sanoin kuvailla kuinka raivostuin näpelöidessäni kuorta auki innosta kädet tutisten ja vielä mitä!!!!!??? Käsissäni on Anna-lehden mainos!!! Siis voitteko kuvitella??!!! Miten kehtaavat kiusata yksinäistä ihmispoloista tuollaisella huijauksella??!! Kyllä mun naama vääntyi varmasti melko monelle mutkalle kun totuus paljastui ettei ole tulossa häitä eikä edes hautajaisia. ... on niillä pokkaa.....:(

No näihin kuviin ja tunnelmiin tämän päivän osalta. Kauniita unia ja varokaa nyt oi rakkaat ystävät niitä saamaran kutsuja!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.