IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi -

Koiranomistajan onnea Tiistai 22.04.2008 00:37

Kyllä sitä miettii joskus, että on sitä ihiminen hullu kun hankkii kaiken maailman elukoita riesakseen.Tämä päivä oli taas yksi niistä jotka laittavat minut miettimään miksi minulla on koira...

Kaunis aamu. Aurinko paistaa verhojen läpi ja herättää mut kello 8.05. Aamupala (koiralle). Aamukahvit kiehumaan. Aamulenkki 15 minuuttia (verkkarit, tukka sekaisin piilotettuna pipon alle, punainen toppatakki ja korkokengät. Lenkkarit hiersi jalat rakoille eilisen lenkkeilyinnostuksen seurauksena eikä niitä voi laittaa ellei halua tuottaa itselleen suunnatonta tuskaa joka askeleella). Aamupesu (kuraiselle koiralle). ..ellei halua pestä asuntoa. Ja kuivaus, yhteensä 7 minuuttia. -Oi tätä autuutta, vihdoinkin pääsen nauttimaan aamukahvistani!

Sitten minulla onkina aikaa itselleni..telkkarin katselua, veroilmoituksen katselua (täyttämättä pöydällä....ehkä huomenna...?), surffailua netissä, kaupassa käynti ja tukan värjäystä (ikuisuusprojekti). Päivälenkille 45 minuuttia. Ripuli. (Ei minulla...koiralla). PRKL...pyllynpesu, jalkojenpesu, ruoka (koiralle). Koira vetäytyy levolle, itse lähden viemään kirjettä postiin ja syömään jonnekin. Ruuanlaittoon ei löydy energiaa enää tässä vaiheessa. Huh huijakkaa!

Takaisin kotiin. Olen erittyisen hyvällä tuulella kun ostin uuden levyn autoon (Duffy), josta tulee joka kerta hyvä fiilis kun sen kuulee. Onhan nuita samoja poppiksia kuunneltu jo ihan riittävän monta vuotta. Täällä se pikku sesse mua tervehtii iloisena vaan mitäpä on kodilleni tapahtunut sillä välin. O-ou.
En huomaa mitään vaan vien pienen ystäväni lenkillle (15 minuuttia). Sitten totuus paljastuu minulle:
olohuoneen lattialla on Koiran kasvatus-kirjani, syötynä. Ironista kyllä :D. Koirulilla on ollut tylsää. Myös sen ulkoa aamulenkillä löytämä keppi on tullut sisälle asti ja löytyy nyt puolensentin tikkusina valkoiselta villamatoltani (tiedän, että maton värivalinta oli väärä, mutta ken se oli vain 30 e Ikeassa....). Käyn hakemassa imurin. Kaivan sen kaapista käännyn takaisin ja voihan v***u!!!!! Jalkojen pesu unohtui..

Valkoinen villamatto on täynnä puusälää kuin vanhalla sahalla ja LISÄKSI mustia tassunjälkiä, joiden kirjo on näköjään ehtinyt jo valkoiselle sohvalle asti *huokaus* Imurointia. Pölypussi on täynnä. Aivan sama. Keitän lihakeiton.

Sitten se piskuinen koiranketale tulee kuononsa kanssa, oranssi kumipossu suussaan syliin kun kirjoitan tätä juttua ja kuinka nyt toiselle voisi olla vihainen? Onhan se nyt tuommonen murkuli..<3 Puppe pieni katsoo pienillä koiran silmillään mua...leikitäänkö possula..?
Leikitään vaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.