IRC-Galleria

Ilonau

Ilonau

Toisinaan kuiva puu ottaa kipinää liian helposti...

Lomalla..?Lauantai 13.06.2009 11:25

Tällä alko eilen kesäloma. Eli ei muuta kun pakkaamaan kimpsut ja kampsut ja ponit tietty. Sitten ei muutakun nokka kohti Ypäjää ja menoks. Huomenna retkue starttaa.

Eksykää jooko kaikki sinne päin Suomea silleen tasasena virtana seuraavat kaks viikkoa, koska tietääkö joku mitään tylsempää, kuin kesäisen Ypäjän..? Ei taatusti!

No, onneks mun seuraks lähtee ees Näksy, Sepi ja Fino, mutta ois tietty kiva jutella muillekin kun hevoille... Siis mitenkään aliarvioimatta tota mun laumaa, mut soittakaa ihmiset edes...

No, mutta anyway, sieltä meidät löytää...

On muuten, asiasta kukkaruukkuun, tullut Leevin sädekehä näin ajan myötä entistä paksummaksi ja kirkkaammaksi... Se kun saattoi olla Sika isolla ässällä ja silti se oli lähinnä hauska, eikä ainakaan possuillessaan telonut ikinä ketään. Fino taas voi olla vähän possu, niin se onnistuu mennessään tappamaan puolitallia, itsensä ja ehkä muutaman ihmisen ja mut tietty siinä sivussa. Ups.

No, onneks sille alkaa jo hetkittäin mahtua kaaliin, että munkin kallo on aika umpiluuta. Ja mä oon tähän mennessä voittanu joka kerta, kun aletaan hakata päitä yhteen.
Vielä meistä ihan toimiva pari tulee. :)

Että näin meillä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.