IRC-Galleria

Ilonau

Ilonau

Toisinaan kuiva puu ottaa kipinää liian helposti...

Ja takaisin arkeen...Keskiviikko 01.07.2009 20:57

Nyt on lomat lusittu ja töissäkin ehdin näyttäytyä parina päivänä jo... Siistiä.

Ypäjän reissu oli ja meni, ponit oli urheita, suomenhevonen varsinkin. Vanhemmat kaverit teki taitavasti hyppyharjoituksia, nyt on myös todistettu, että kuskista ei kyllä tule isona ainakaan esteratsastajaa (se ei mm. tajunnut, että sarjasta pääsee helpommin ulos, jos ratsastaa suoralla elukalla sisään)... "Varsa" käyttäytyi mallikkaasti aina kun joku oli todistajana, joskus yksin mun kanssakin. Työskentely oli helppoa, eikä uudet ratsialueetkaan ollutyhtään pelottavia. Vähän päästiin maastoilun makuunkin ja tutustuttiin kuskin kanssa jalkaisin pieniin maastoesteisiin. Se oli herran mielestä erihauskaa, koska se on aina ollut sitä mieltä, että ratsun työt on seuraureilua. Mutta nut on nähty portaita ja tukkeja ja hautoja.

Nyt on ponit lomalla ja mä nakkaan taas kakkaa. Jos edes kerran pääsis tänä kesänä karkaa mökille vaikka vaan edes pariks päiväks, tää olis kovasti happy.

Ai niin, ja uudesta moposta on jo pari tarhakuvaa, kunhan saan ne vielä tälle koneelle ;)

Nyt lähden patin hoitoon, koska se on mun hevonen, niin siihen täytyi jo tehdä reikä.. Kohta se on myytävänä, ennen ku saan sen hengiltä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.