IRC-Galleria

kesä loma alko!!Tiistai 29.05.2007 16:59

niin nyt sitte tänään oli viiminen koulupäivä ja oltiin paistamassa makkaraa yhellä laavulla. ei enää tarvi miettiä koulua niin paljon, mutta on mulla vielä yks tehtävä johon pittää laittaa lisää pohdintaa, että saan paremman numeron.
Mutta, tänään on meän luokan päättäjäiset. Ollaan varattu DAS:lta yks tila, jonne mennään. meitä lähtee n. 10ihmistä. Tässä vartin yli lähetään käveleen mie, anu, johanna ja paukka.
Niin tänään sitte hyvästelin luokkalaisia ku niitä ei varmaan näe ko vasta syksyllä, ko koulu alkaa.
Mutta kaikkein kova paikka on hyvästellä anu, ko sehän lähtee ouluun kouluun. Se on eessä sitte perjantaina anun hyvästely. Nyt illalla hyvästelen muut luokkalaiset, ko syksyllä seuraavan kerran nähään.
tänään menin sitte viimeistä kertaa anun kans yhtä matkaa kouluun, kyllä anua tulee ikävä!! en varmaan ymmärrä vasta ko syksyllä että se ei ole meän koulussa enään. Mutta kyllä me anun kanssa vielä nähään, ko saahaan johannan kans aikaseksi lähteä anun luo ouluun sitte syksyllä. Hui, ko nyt jo tippa linssissä! mutta nään mie anun vielä perjantaina ja seuraavan kerran ehkä heinäkuussa, ko tullaa roihin mie, johanna ja anu. Niin mie, anu ja johanna pietään sellaset anun hyvästely hetket. APUA!! Anusta on kyllä hyvät muistot ja ne jää kyllä vielä!!!
Mutta nyt meen sinne päättäjäisiin!
RAKAS PÄIVÄKIRJA, OLET RAKKAANI!! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.