IRC-Galleria

Iridal

Iridal

I need a change of skin.

[Ei aihetta]Lauantai 01.12.2007 00:10

Ihmisillä on tapana viljellä sellaisia sananparsia kun 'kuuntele sydämesi ääntä', mutta noidat opettavat ihmisille, että muitakin elimiä kannattaa kuunnella. Esimerkiksi munuaiset voivat kertoa todella kämmästyttäviä asioita.

[Ei aihetta]Perjantai 30.11.2007 11:16

http://www.netello.com/viihde/persoonallisuustesti.php

Ekstrovertti
* Introvertti
Käytännöllinen
*---- Intuitiivinen
Ajattelija
* Tuntija
Impulsiivinen ----*
Harkitsija

Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi
Olet rauhallinen, luova ja huomaavainen henkilö. Saatat usein vaikuttaa ujolta, varautuneelta tai viileältä. Sinulla on harvinainen kyky omistautua syvästi sekä ihmisille että asioille. Ihmistyyppisi ohjaa käyttäytymistään vahvoilla sisäisillä arvoilla, eikä niinkään logiikalla tai järkisyillä. Jos sinut pakotetaan toimimaan faktojen ja logiikan tasolla, sinusta syntyy vaikutelma toiselta planeetalta tulleesta olennosta. Sovellut ammatteihin, joissa voi ihmisten kanssa soveltaa empatiaa ja keskustelua. Kaltaisesi ihmiset ovat usein uskonnollisia, hengellisiä tai filosofisia, ja näkevätkin oman elämänsä matkana tai tehtävänä. Järkeilyyn taipuvaiset ihmiset saattavat pitää sinua mystikkona tai haihattelijana. Ihmistyyppisi elämää leimaa usein puolison, ”sielunkumppanin” etsintä. Etsit kaiken aikaa tasapainoa, koska kaipaat yhtä aikaa rauhaa ja yksityisyyttä, sekä kontaktia toisiin ihmisiin. Tästä syystä sinulla on taipumus vaipua alakuloisuuteen.

///

Joskus tämän tehnyt mutta tämmöset on niin kivoja. :D Tehkää joku muukin, mielenkiintosta lukea muiden tuloksia.

Mood : DorkyTorstai 29.11.2007 22:28

Hitto ei voi olla lahjojen paketoiminen noin vaikeaa :D No saipa hyvät naurut. Kiitos Ilona.

"Tänä jouluna olemme ekologisia ja paketoimme kaikki pakettimme vessapaperiin." Se paketti oli oikeasti hyvä! Ei se nyt niin kauhea ollut mitä väität.

Huomenna rento päivä: 12:00 alkaa koulu enkulla ja sitten kaksi tuntia vanhojen tanssikurssia. Sitten sen jälkeen kaupunkiin ja nään Tessan. :'> Wii. Mukava viikonloppu tulossa ainakin näillä näkymin.

Mood : ExhaustedTorstai 29.11.2007 19:42

Just tulin kotia kun olin koko päivän kaupungilla.. Ilonan kanssa oli hauskaa, sain pari joululahjaongelmaa ratkottua, syötyä pitsaa, puhuttua syvällisiä ja katottua vanhojentanssipukua. Yksi käytetty vaalea mekko lähtisi 99€:llä.. Uuden vuokra itessään maksaa noin 300€ että tulee halvemmaksi ostaa käytetty. Sitä pitää sovittaa vielä (helmaa lyhentää, vähän laittaa paremmaksi selästä ja korjata selästä rusetti) ennen kuin saan sen. Ensi viikolla kattomaan uudestaan ja sitten kait sopimaan sovitusaikaa. Ihanan aikaansaanut olo. Huomenna sitten alkaa uusi jakso joten tämän illan saa ottaa rennosti. Väsyttää aika kauheasti, jalat vähä poikki mutta lähen ilonalle justkohta vielä. :)

Haha alan käyttää noita livejournalin-depechemode mielialahommakuvia täällä. XD

Psykologian tunnilla.Maanantai 26.11.2007 22:41

K: "Okei mitä lapsi tarvitsee äidiltään?"
I: "Tissiä?"
K: "Ei sitä. Vaikka kyllä sitäkin."
I: "No ei mitään."
K: "Mitä vaikkapa isä voi antaa kun se ei voi antaa tissiä?"
I: "öö.."
K: "Hoitoa. ^_^"

Susta tulis hyvä äitee<3 Psykan tunnilla jaksoi tuo naurattamaan, mutta väsymykselläki jotain saatto olla tekemistä.

KoulussaTorstai 22.11.2007 14:26

Voi vittu noiden valmistelevien kanssa TT___TT Kuvittelin että enkun valmistelevat alkaa ihan normaalisti 12:30 miten on aina alkanut, mutta ei siihen on tullut nyt täksi päiväksi joku poikkeus ja tulin myöhässä. Valmistelevat on puolessa välissä eikä ylpeys anna periksi että menisin kesken tunnin sinne ja selittäisin miksi oon poissa. AAGH. Poissaoloja enkusta muutenkin ja vielä valmisteleva aaghasjdashj. Viddu. -_-

Että oon pässi.

NP: Daft Punk - Indo Silver ClubMaanantai 19.11.2007 22:59

Aaggghh.. Kaipaan jotain tekemistä. Haluan kirjottaa prkl aagh. Kumpa en ois näin saamaton että kirjottasin vaan tuon psykan homman loppuun.. KATOn tuossa kun ehin.. Väsyttää.

Onnistuisimpa piirtämään tuon yhden uuden ropedyden kunnolla että se näyttäis paremmalta. Kelpoiselta ja hyvältä. Onneksi on Photoshop, jospa saisin ainakin siistittyä sen.

Tuntuu että loppuviikosta olen varmana aika hysteerisenä. Jossain vaiheessa koeviikkoa iskee yleensä se hermostus kun ei vaan yksinkertaisesti jaksa mitään. Ainoat aineet mistä olen huolissani on enkku ja ruotti, niihin täytyy nähdä eniten vaivaa. Sitten kun oon saanut tämän koeviikon läpi niin oon taas niin helpottunut.

Haluan muualle.. haluan olla jossakin muualla. Haluan mieluiten olla joku muu.

'Te quiero
Me gusta tu voz
Me quieres?
¿Tienes novia?'

[Ei aihetta]Sunnuntai 18.11.2007 20:37

Aaagh vittu haluan oman koneen.

[Ei aihetta]Sunnuntai 18.11.2007 13:19

Yhyy kun kukaan ei muista minua ;<

Löööv. tämmöinen mieliala.Lauantai 17.11.2007 18:56

Tessa on ihana!
Marjut on ihana!
Mira on ihana!
Kaikki on ihania! 8D

Hypellään taas pian.

Vittuku Tessalla on se artbook. XD Ryöstän sen.