IRC-Galleria

Isithtrade

Isithtrade

under everything just another human being

:ssMaanantai 25.08.2008 23:11

Vuonna 2002 amerikkaan muuttanut nuori suomalaistyttö murhattiin raa'asti hänen taloonsa tunkeutuneen murtovarkaan toimesta, kun tyttö oli menossa hakemaan jäätelöä pakastimesta. Murtovaras löi tyttöä muovisella joulupukilla, tunki croissantin tämän korvaan, raiskasi tytön ja laittoi lopulta kuolleeksi luulleensa tytön talon pakastimeen, mutisten hiljaa sanoja "holy fucking santa claus".
Aamulla tytön vanhemmat löysivät kuolleeksi jäätyneen tyttärensä pakastimesta. Pakastimen kannen sisäpuolella oli raapimajälkiä tytön epätoivoisista yrityksistä päästä ulos pakastimesta. Hän oli myös kirjoittanut kanteen sanat "i fucked santa claus"

Nyt kun olet nähnyt, ja toistanut mielessä tytön viimeiset sanat, tulet tapaaman tämän murhatun tytön. Ensi yönä, juuri kun olet nukahtanut, tulet herämään pakastimen hurinaan ja huomaat että huoneessasi oleva peili on täysin huurussa. Kun menet katsomaan peiliä lähempää (älä yritä, teet niin kuitenkin ) huomaat että siihen on kirjoitettu sanat "i fucked holy santa claus" ja näet tytön peilissä. Tämän jälkeen huoneesi lämpötilä laskee miinuksen puolelle, ja kuolet hypotermiaan, kuten tämä pieni tyttö.

Jos kopioit tämän tarinan omaan päiväkirjaasi, tyttö jättää sinut rauhaan, ja pelastut.

Sen lisäksi sinun täytyy lähetättää tämä viesti sähköpostilla 8 ystävällesi, tai muuten koirasi saa maksakirroosin, isoäitisi raiskataan Kanarialla, pillusi muurautuun umpeen/peniksesi tippuu pois (hankaloittaa seksielämääsi huomattavasti), saat joka päivä postissa 2000 muovista joulupukkifiguuria ja et voi enää koskaan syödä keitettyjä kananmunia.


Kannattaa ottaa tämä tarina tosissaan SILLÄ SE ON TOTTA!!!!111 Sinua on varoitettu!!!
Tämä pieni tyttö on ollut todellinen uhka INTERNETIN KÄYTTÄJILLE jo vuodesta 2002!!
Tuhannet MEEDIOT ovat ajan saatossa todenneet tämän viestin sisältävän yliluonnollisia voimia!
ÄLKÄÄ LEIKKIKÖ HENGELLÄNNE!!!!!!


PS.

Jos lähetät tämän viestin eteenpäin puolen tunnin sisällä siitä kun olet saanut sen itse, hyvä onni tulee kulkemaan kanssasi läpi elämän, ja ihastuksesi suutelee sinua tänään klo 22.22

[Ei aihetta]Perjantai 22.08.2008 14:39

KESÄ 2008

IHMISET
1. Kenen kanssa vietit aikaa eniten? - Giovannin :>
2. Keiden kanssa parhaat kesämuistot? - kaikkien ihanien Berliinin-kavereiden (joita o just se 3 )
3. Tapasitko uusia? - Uusia mitä?? o.0 kesämuistoja?
4. Riitelitkö usein? - En juuri yhtään
5. Ihastuitko/rakastuitko? - Juu :>
6. Suutelitko jotakuta/joitain? - kyllä! ja paljon :)
7. Petyitkö ihmisiin? - Enpä kyllä. Yhteen saksalaiseen rekkakuskiin korkeintaan :p
8. Olisitko halunnut viettää enemmän aikaa kenenkään kanssa? - njaa.. vietin kyllä nii paljo aikaa ku mahollista Gion ja kavereiden kanssa.. ihan sopivasti
9. Vietitkö liikaa aikaa jonkun kanssa? - enpä kai o.0 edes töissä ei tarvinnu kauheesti olla


ITSE
1. Mitkä asiat kesässä olivat tärkeitä? - Giovanni, pään parantuminen, elämästä nauttiminen
2. Oletko muuttunut jotenkin, miten? - Kesällä.. oon oppinu ymmärtämään elämän arvon ja alkanu pelkäämään liikenteessä :s oon oppinu arvostamaan omaa päätä ihan erilailla ja pitämään siitä huolta, samoin ystäviä ja perheenjäseniä..
3. Haluaisitko muuttaa jotain? - joo haluisin muuttaaa noin kahdeksan kiloa johonkin muualle miun kropasta. Kesästä en muuttaisi mitään.. en edes onnettomuutta.
4. Oletko oppinut uutta? - no joha mie tuolla luettelin
5. Kadutko jotain? - Ehkä sitä etten käyttäny kypärää 6.6..
6. Olisitko jättänyt jotain tekemättä? - no enpä kai.. ei tuu mieleen
7. Olisitko tahtonut tehdä jotain mitä et tehnyt? - Oisin menny mielellään Wackeniin. Suunnitelmissa oli myös käydä aamupalalla Puolassa mutta se osoittautui mahdottomaksi.
8. Tahtoisitko elää jonkun päivän uudestaan? - Pariisin päivät :)
9. Olisitko tahtonut jättää jonkun päivän elämättä? - En oikeestaan. Tahtoisin ettei Giovannin ois tarvinu elää sitä päivää..

MUISTOJA
1. Matkustelitko? - En paljon. Pelkästään Müncheniin ja Hollannin ja Belgian kautta Ranskaan ja Pariisiin :} ja kesän lopulla Berliinistä Suomeen.
2. Ulkomailla vai kotimaassa? - ulkomailla ulkomaitten sisällä ja kotimaassa Helsingistä Mikkeliin (ja siihen se kesä sit loppu).
3. Kävitkö festareilla? - En. Olin kyllä menossa mutta ku ei.
4. Jos et, mihin olisit tahtonut? Wackeniin ja Jurassic Rockiin
5. Bileissä? - en juurikaan. Pari kertaa Tiialla
6. Mökillä? - en kertaakaan, olin Saksassa daaa
7. Rannalla? - Joo Lehniz-seen rannalla :D ja perheen altaan omalla hiekkiksellä
8. Parhaat muistot? - koko kesä. Pariisin muistot on ihan top kympissä :)
9. Parhaat päivämäärät? - tää on helppo. 24.7.08 mentiin kihloihin :>
10. Paskimmat päivät? - 6.6.08 oli paskin, onnettomuuden takia.. ja seuraavat kolme päivää kun olin teholla oli aika perseestä. Loppuaika sairaalassa oli ihan kivaa.

MATERIALISTI
1. Shoppailitko usein? - sillon tällöin rahatilanteen puitteissa eli en juurikaan
2. Parhaat ostokset? - Sininen kesähame, uudet farkut ja halpa viina
3. Turhimmat ostokset? - öää.. en osta turhia ostoksia, ei oo rahaa sellasiin.
4. Paras ruoka/juoma/jäätelö? - miun ja Gion omat kokkailut! Mezzomix oli paras juoma ja jätskiä en yksinkertaisesti syöny

LOPUKSI
1. Oletko tyytyväinen tähän kesään? - Oon. Pisin ja ihanin kesä miun elämässä tähän asti.
2. Oliko paras kesä? - Oli. 10+
3. Jos ei, miksi? - olipas

Kämppäpämppä ja kaupunkiralliTorstai 21.08.2008 20:43

Solu Jykylästä Ristonmaalta jee. Ikävä Gioa. Paperiasioita hoidettavana. Kuukausi Jukan nurkissa. Koulu alkaa. Tervetuliaisbileet. Ihmisejä nähtävänä. Ilmottautuminen espanjankurssille. Paljon rahaa vähän rahaa. Ratsastustunti pitkästä aikaa. Elämää elettävänä. Itkuja itkettävänä. Kaiken maailman pakanat. Suomi on paska maa.

10 reasons to date a hockey player :DTorstai 31.07.2008 20:19

1. They always wear protection
2. They have great hands
3. They are used to scoring
4. They have great stamina
5. They find the opening and get it in
6. They never miss the target
7. They know how to use their wood
8. They have long sticks
9.They know when to play rough
10. Because baseball players only know how to hit balls.

Pikareissu Par(at)iisiin!Tiistai 29.07.2008 14:19

Ajettiin bussilla illasta aamuun Berliiniistä Pariisiin, läpi Hollannin ja Belgian. Puoliltaöin pysähdyttiin Hannoverissa ja aamuyöllä tihrustettiin Brysseliä väsynein silmin huuruisten ikkunoitten läpi (meneepä runolliseks).
Hostelli oli kuin hotelli ja seuralainen oli parhaimmasta päästä. Säät oli ok, mutta vähän viileämpää olisi saanut olla.. Lämpötilat keikkuivat pääsääntöisesti yli kolmenkymmenen asteen. Hostelli sijaitsi melko kivalla paikalla melkein keskustassa, eikä päivälippu metroonkaan maksanut paljon - Pariisin julkinen liikenne toimii lähes paremmin kuin Berliinissä. Ja jalat toimivat myös, ja ovat nyt rakoilla :)
Matkabudjetti oli pieni, joten toivottomina romantikkoina maksoimme mukisematta sisäänpääsymaksut must-see -nähtävyyksiin ja söimme lähinnä kylmiä baguetteja (hoo hoo hoo!) ja tonnikalaa. Ensimmäisen päivän "kebab"-syöntireissun jälkeen jäi pysyvä kammo Pariisin kebabiin.
Riemukaari, Notre Dame, Sacré Coeur, Louvre, Seine, Latin Quarter, Hôtel d'e Ville, Eiffel-torni.. Kaikki Pariisiin hienoimmat nähtävyydet tuli kierretttyä hyvillä mielin. Louvreen emme viitsineet sisälle, koska olimme Pariisissa kokonaisuudessaan vain kaksi yötä ja lähes kolme päivää. Jokiajelulle emme ehtineet, ja Riemukaareen ja Notre Dameen emme viitsineet laiskoina kiivetä ylös kipeine jalkoinemme.
Ja 24.7 keskiviikkona, kun meillä tuli 4kk seurustelua täyteen, minusta tehtiin illalla Eiffel-tornin huipulla maailman onnellisin tyttö :) Miehen mukana tulee toki koko latinalaisamerikkalaisen kulttuurin tapoineen ja kielineen, mutta mitäpä tuo haittaa. Meksiko on täynnä kiinnostavia juttuja, uuteen kulttuuriin tutustuminen avaa kummasti silmiä, eikä espanjakaan nyt niin kovin vaikeaa ole. Eri maissa asuminen ja ensimmäiset vuodet tulevat olemaan pirun vaikeita.. mutta se mikä ei tapa, vahvistaa! Ja Giovannissa tuntuu olevan aimo annos myös suomalaista sisua :D o.0
Että sellaista. Lauantain vietimme ylhäällä vuorella (?) Sacré Coueurin kauniissa ympäristössä ja kapeilla ihanilla pikkukujilla, joilla tuhlasimme viimeiset rahamme. Sitten raahauduimme hostellin kautta bussiasemalle ja köröttelimme kaksikerros-bussilla (tokassa kerroksessa ihan edessä!!!) samaa reittiä takaisin Berliiniin. Oma koti kullan kallis, ja oma kulta myös. Näillä mennään etiäppäin, adios ja bonjour.
Kohta tavataan taas, ihmiset!

[Ei aihetta]Perjantai 18.07.2008 02:38

Once you move to another country for a longer time, there's a danger that your heart might get divided in two. You might only realize it in the end, or after that - when you come back, nothing's the same anymore.
If you manage to save your heart, fine. If you don't.. it will be always divided between two country. No matter in which one you are, you will miss the other one.

idiootti :]Sunnuntai 13.07.2008 17:22

Kuusi elämän faktaa!

1) Et voi koskettaa jokaista hammastasi kielelläsi.

2) Kaikki tyhmät, luettuaan edellisen faktan, yrittävät sitä.

3) Ensimmäinen fakta on vale.

4) Hymyilet nyt koska olet idiootti.

5) Näytät seuraavaksi tämän jollekkin toiselle idiootille.

6) Naamassasi on edelleen idioottimainen virne.

Sinä joka luit tämän, jos et kopioi tätä omaan päiväkirjaasi niin kuolet ensi viikon torstaina 20:06.

Lord Voldemort came back!Tiistai 08.07.2008 17:32

..arpeen koskee :s

Uskallatteko???Tiistai 08.07.2008 17:24

Ette kuitenkaan uskalla! :D

Katsotaan kuinka monta tuntematonta tai tuntemaani ihmistä uskaltaa sanoa ''moi'' päiväkirjaani. Sit kopioi omaan päiväkirjaan jos oot sanonu moi.

Syntymäpäivänä tapahtui..Keskiviikko 02.07.2008 02:23

Mene Wikipedian nettisivuille ja etsi syntymäpäiväsi (esim. january 1st). Etsi kolme tapahtumaa, jotka tapahtuivat kyseisenä päivänä sekä kolme syntymää ja kolme kuolemaa.

Tapahtumat:
1. 1704 - Queen Anne's War: French forces and Native Americans stage a raid on Deerfield, Massachusetts, killing 100 men, women, and children.
2. 1940 - Finland initiates Winter War peace negotiations
3. 1916 - Child labor: In South Carolina, the minimum working age for factory, mill, and mine workers is raised from twelve to fourteen years old.

Syntymät:
1. 1468 - Pope Paul III (d. 1549)
2. 1956 - Aileen Wuornos, American serial killer (d. 2002)
3. 1960 - Richard Ramirez, American serial killer


Kuolemat:
1. 1944 - Pehr Evind Svinhufvud, President of Finland (b. 1861)
2. 1956 - Elpidio Quirino, President of the Philippines (b. 1890)
3. 1604 - John Whitgift, Archbishop of Canterbury (b. 1530)