IRC-Galleria

IsoPahaSusi

IsoPahaSusi

valmistautuu taas muuttamaan maailmalle

Kiireinen miesKeskiviikko 01.08.2007 11:41

Kello rapsuttelee varttia yli kolme aurinkoisena iltapaivana. Kouluki alko vasta klo 12 ja nyt o hypari, neljasta kuuteen on ravintovalmennusta. Sitte haatyy raapasta palauttavalle tunnin lenkille tonne keskustan pyorteisiin :D

Eilen meika kavella liipaisi Richmondin juna- asemalle josta ruoattinpoika Daniel nappas kyytiin SaBa- treeneihin. Autolla puoteltiin hyvan matkaa mutta sitte yht- akkia ilman nakkia koko homma puuroutui ihan kourille. 4 kaistainen tie oli AIVAN TAYSIN TUKOSSA!! normaalisti sita baanaa voi paahtaa sataakahtakymppia treeneihin. Punaisia jarruvaloja oli pimeassa illassa silmakantamattomiin! Mulla meinas jo palaa kaamit ku oisin voinu olla kotonaki tekemassa tarkeita kouluhommia.vaan ku ei ku piti kokottaa perhanan liikenneruuhkassa! Daniel otti lunkisti, sanoi vaan etta "shit happens, no worries mate." Piiiiitkan ajan jalkee nahtiin etta kaikki kaantyy takasin toiselle hugelle baanalle ja syykin selvis. Poliisi oli tukkinu tien ja ohjas kaikki takas. Voi stnaaaaa. Paastiin sitte miljoonien sivukujien ja kinttupolkujen kautta treeneihin, eika menny ku 50 min matkalla. Treenipaikan aulassa me sitte nahtiin aulan televisiosta ruuhkan syy: taysperavaunurekka oli ajanu sillalta alas ja matkahtanyt sille baanalle jota pitkin me madeltiin. Se kuski oli ainaki paattanyt lahtea tyylilla..

Treeneissa mie sitte tutustuin hoplaa hoplaa: suomalaiseen!!!Ekaan sellaseen koko australiassa!Oli tosi kummaa puhua suomea, ei meinannu sanat tulla ulos suusta. Lontoota kylla tuli mutta aluks vain hoonoa soomea :D Se on pelannu suomessa liigaa ja 1. ja 2. divaria, sai sitte duunin ausseista ja muutti tanne. Mukava aija. ja tosi hyva hakkaamaan reikapalloa!

Taa on tod.nak viiminen kirjotus enne ens maanantaita, talla sonninpoikasella on meinaan kiireinen loppuviikko!
Tanaa alkaa meikan ja Philippin kulinaristien keskiviikot! Joka keskiviikko me kaydaan testaan joku kaupungin ravintoloista ku taalla on niita niin maan prkleesti! Ja seha on vaa hyva homma ku meika tykkaa syoda ihan vaan syomisen takia :D ohjelmassa on ainaki sushia, italialaista, kreikkalaista, kiinalaista, vietnamilaista,korealaista, hollantilaista, saksalaista, marokkolaista, hawaijilaista ja ruotsalaista safkaa :D naminami aijetta :P viela ku sais poronkaristysta ees kerran tan 6 kuukauden aikana nii meikalaine kusis hunajaa

Huomenna haatyy sitte menna Ruthin farmille syomaan perinteinen aussi-illallinen! Niilla on farmilla niita hyppykoneita, kenkuruita! Ja mulle luvattiin etta mie saan ratsastaa sellasella!! :D:D JJIIIHHAAAA! saas nahda mita siitakin tulee..varmaan ainaki sanomista seha o varma. sonni kengurun selassa, heh.

Perjantaina meilla on saba-tiimin kans kalja-ilta tuolla keskustassa, ihan kuulemma pari vaan on tapana ottaa.niin just :D kunnon aija-ilta josta tulee varmaan taas sita kuuluisaa sanomista..

Launtaina mie aattelin menna katton aussifutista stadionille. Carlton contro Collingwood. Eli meikan kaupunginosan tiimi Collingwood jauhaa siella. Pakko menna kannustaan omia tietenki! Lippu maksaa jotai 20$ eli n.14ekea ja siella on katsomossa urheiluhulluja ausseja sellaset palttiarallaa 70- 80 000!! Niin ja meika. Noh, eikohan me joku sopu keksita ettei minun tarvi kantaa kaikkia muita ulos katsomosta. illaksi mie sain illalliskutsun eraaseen keskustan ravintolaan yhelta Milanilta. Sellanen sekalainen seurakunta jossa on italiaanoja, brasseja, ausseja, kreikkalaisia ja suomalaisia. Voi tulla aika mielenkiintoinen illallinen ku meikapoika paasee loistamaan herrasmies tavoillani :D olenhan kuitenkin melkoinen kentlemanni ja hidalgo, so to say...Myohemmi illalla pitas ehtia sinne Katen bileisiinki jonneki pain keskustaa. Huh huh, on se vua rankkaa olla suosittu sonni.

Sunnuntaina on sitte WinterLeaguen seuraava kierros. Voi koutsi olla hiema heikolla hapella lauantain jaljilta. Mutta voittoa lahdemme hakemaan, hei!

Eli palaillaanpa sitte ens viikolla koneen aarelle jos mie oon viela yhtena kappaleena ja kaikki sormet tallella..

Ainii mullon saldo loppu luurista. Mulle saa kylla viestia laittaa ja soittaa hadan tullessa mutta en takuulla vastaa mitn ku ei oo rallukkaa :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.