IRC-Galleria

IsoPahaSusi

IsoPahaSusi

valmistautuu taas muuttamaan maailmalle

ei oo riemulla rajoja :DPerjantai 10.08.2007 14:25

Keskiviikkona oli oikeenki lepposta grillibileet, ne jarjestettiin entisessa luostarissa joka puretaan tossa vuoden vaihteessa!No onpahan ny koettu luostarissaki biletys, taas lisaa Sonni-vaarin tarinoita lapsenlapsille ku ne istuu meikan polvella elokuussa 2047. Siella oli yks suomalaine, Henkka, tsadista juu. Asuu kolmen skndinaavijatkan kans Crown Casinon kupeessa 25. kerroksessa. Niill o sauna ja tuparit 2 viikon paasta, hipheihurraa SAUNAAN jee!en oo yli kuukauteen sellaseen ihanaan hikimajaan paassytkaan. Imasin siksarin keskiketteraa sitte naamaan ja ihmettelin viimisella pullolla etta miks en oo yhtaan huppelissa. Luin sitte suurennuslasilla sita etikettia ja siinahan se seisoi: 2,7 prossaa volyymi. voi video. ei ihme etta oli halpaa.saastyinpa kamikselta. Kaytiin jallee St. Kildassa Esplanade Hotellissa, legendaarinen rokkiklubi Melissa mutta soli tyhja. Sitte ratikalla Chapel Stlle ja sellaseen loistavaan irkkupubiin jossa soitti kitaraa ihan loistava aijaduo. Ne kruunas illan soittamalla Tenacious D:n Tributen!!Meika oli ihan etta wau, huikeaa-upeaa-mahtavaa, sain siita puolet nauhalle mutta sitte, yllattaen, kamerasta loppu akku. Ihan mahtava esitys jatkilta, ens viikolla uudestaan! No eniveis mukava ilta ja sitte takas kotiin yhteistaksilla. Etta sellasta

Mie sain tanaa uuden kaverin. Se on italiasta. Lipsasen Ilkka. Eli Danny, Dani :)
Se alko haastelee mulle aluks italiaa tuolla punttisalilla.Ciao Bello! Come stai, tutto bene? meika siina sitte vastaili parhaani mukaan muttaku alko tulee liian vaikeita kyssareita (mika on lempivari ja mika on Assyrian paakaupunki jne :P) nii meikalla sylttas keskusprosessori ja oli pakko myontaa etta oon Suomi Finland P*rkele. Ilkka oli ihan ihmeissaan ku mull oli kuulema ihan aidon kuulone italiaano-aksentti. No sen siita saa ku elelee 3 kk kreikassa hullujen italialaisten kanssa paivasta paivaan..
Danny-Ilkka on itse asiassa toissa Adidaksen tehtaanmyymalassa ja pyys vierailulle viikon paasta. Meika siina itki ja marisi uusien juoksukenkien peraan nii Danny sano etta no tottakai, tutto bene ragazzo, se antaa mulle puoleen hintaan globot joissa on gps-paikannin, kahvinkeitin ja lampohakuisia ohjuksia. No ei vaiskaan, lupas mulle mitka tahansa kengat puoleen hintaan. loistavaa, bellissimo :D Nuin sita vaan tapaa ja tutustuu uusiin ihmisiin ku antaa vaan palaa mita sylki suuhun tuo. Mull on varmaa 30 uutta numbaa luurissa ja paljon uusia kavereita. Tai ainaki mie luulen etta ne o kavereita...

Jees ja jotai infoo koulustakin. Eli-KKA.

Mullon taalla 5 kurssia jotka kestaa koko lukukauden eli tonne marraskuun puolivaliin asti. Lisaks mulla on 1 kurssi kestoltaan 7 paivaa ja yota. Son nimittain snorklaus-oppaan kurssi. Viikon ajan intensiivista snorklausta koralliriutalla ja sitte oppaanpaperit taskuun..Kuulostaa ihan meikan tulevaisuuden tyopaikalta :)

Valmennusta on 2 kurssia, Nutrition & Exercise ja Programming Resistance Training. Molemmat todella huikeita kursseja ja antavat mulle ihan uusia mahiksia toimia valmennushommissa ulkomailla.On meinaan tullu pari kertaa mammaa ikava ja menny sormi suuhun, ku opiskellu solutason lihasmuutoksia ja paksusuolen imeytymisprosessia lontooksi.. Mutta kokoajan sita oppii uutta ja ihmeellista harjoittelun ja ravinnon yhdistamisesta.
Tiistaina on aina viikon huikea hetki, Urheiluhieronnan sessio! 2 tuntia hieromista ja hierottavana oloa hyvan tuoksuisessa oljyssa..Mikas sen parempaa opettelua.Nailla kasilla on aika bueno juntata ;P lopputenttina on kai taydellisen relaksaation aikaansaaminen, hapy end. emmie tia.

maanantaisin meill o 3 tiimaa putkeen triathlonia. Eka pitaa perhana sotkea tolla maastopyoralla kaupungin keskustan lapi 6 kilsaa treenipaikalle ja sitte alkaa vasta ite harjottelu. Viimeks taa sonni oli ihan taysin pihalla ku etti treenipaikkaa (Melbourne Sports&AquaticCenter) ristiin rastiin kaupunkia ilman karttaa. V*ttu samaa virhetta en tee uudelleen. Joo siis eka me poljetaa silla F1-radalla 12 kilsaa (still proud of that), sitte peraan juostaan jokune mokoma ja lopuks pulahdetaan rapikoimaan tunniks.ja sitte takas yliopistolle se 7 kilsaa autojen seassa.Aika lepposa ja rento viikonaloitus. ja ketun v*tut sanon maa.
Kurssin lopuks on kisa: 500 m avomeriuintia, 20km pyorailya ja 5 km juoksua. Asia kunnossa.

Outdoor Recreation kurssilla me tehdaan kaikkee kliffaa ja fantsua ja ihQua luonnossa. Meill o 2 koskenlaskumatkaa vuoristoon, kumpiki 5 paivaa. toisesta jaa taskuun koskenlasku-oppaan paprut, mahtavaa. taas lisaa tyotsansseja niin rakkaassa finlandiassa kuin ulkomaillaki. 3 paivan ajaks me mennaa heiluun kajakeilla avomerelle, huikeaa. toivottavasti se on tayskontaktimelontaa, muuten meika ei ala. Kurssin kruununa kimaltelee sitte 14 paivan vaellus Tasmaniaan marraskuussa!Eli lampoa piisaa n.40 astetta..Mutta siellaha on mukava ryomia Tasmanian Devileiden sun muiden veijareiden seassa ja alla ja paalla :)
taa sama kurssi sisaltaa laskettelumatkan 2 viikon paasta tonne jonneki. Mutta eiha meika ny jukolauta tullu toiselle puolelle tata mean pikku palloa vaan lasketteleen! Sita mie voin tehra rollossaki ja huomattavasti ladamaisemmalla hinnalla. taa naiden extremereissu maksaa sellaset pari hassua kopekkaa eli 600$, eli 400ekea. Pthyi. Tanaa naita kakaroita neuvottiin laittaan pipot paahan ja takit paalle ku ne lahtee laskeen. Eivat taia vissii olla ihan tottuneita tollasiin olosuhteisiin. Siella viilettavat menemaan aurinkorasvattuna tangat jalassa HEH..

Jussa soitteli ja pyys sen luo kylaan tonne 6 tunnin ajomatkan paahan laskeen ja tinaamaan. Se o siella Aussien kumparelaskun juniorimaajoukkueen koutsina ja lupas hoitaa asiat kuntoon jos meika vaan saa ahterini sinne laahattua. Pitaa laittaa sarvien taakse. Siell oli eile hiukka vaikee tehra ulkona yhtaan mitaan varsinkaan paikallaan ku siella oli n.140m/sekunnissa tuulta. Sellane peruspuhuri. Taall on kyll joo valissa ihan tajuton tuuli, hiukset ois sekasin jos sellaset ois. . No eniveis se tulee tanne kuukauden paasta 4 viikoks joten ehtiipa sita taallaki sitte tuhota kaiman kanssa ne viimisetki aivosolut :P son muutes eka ja ainoa kaima jonka mie oon ikuna tuntenu.. Ei oo kuulkaas kovin suosittu taa meidan nimi...mikskohan..

Mutt jees viikonloppu edessa ja treeniviikko takana, ei oo taas riemulla rajoja :D:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.