IRC-Galleria

IsoPahaSusi

IsoPahaSusi

valmistautuu taas muuttamaan maailmalle

kylla mina viela perkeleeni kesytan!Tiistai 02.10.2007 06:22

Jeeshpoks..
Oli aika huikaisevan rankka lomaviikko Surfers Paradisessa :O On se rankkaa tuo rentoutuminen. Bussi starttas Southern Cross Stationilta lauantai-aamuna 0600 ja kurvasti Surfers Paradiseen viiiimeinki sunnuntaina siina puolelta paivin ja sylkaisi suustaan erittain vasyneen matkamiehen..Meika oli iha poikki jo valmiiks enne lomaviikkoa, 26h bussin penkilla teki kylla tehtavansa. matkalla tuli kuites tavattua Suzy Italiasta ja Kamran Iranista. kateen jai Suzyn puhelinnumero (asuu Melbournessa iha naapurissa ByTheWay ;)) ja Iranilainen ruokaresepti Kamranilta. Ei sittenkaan ihan turha bussimatka. Kamran oli jonkulainen ruokaspesialisti koulutukseltaan ja se kirjotti mulle tollasen ihmeellisen kana-jukurtti-riisi-hardellin jota voi sitte oikeentehtyna leikata niinku kakkua.
tai jotaki sellasta.

Voin kylla sanoa, etta Surfers Paradise on ikaankuin Aussien vastine Ibizalle tai jossei pahempiki! Se imasee sut viikon ajaksi ihan sairaaseen strobovalojen ja juottoloiden pyoritykseen ja sylkasee lopussa ulos viitta vaille kuolleena hengettomana myttyna. Hotelli oli iha Surferin keskustassa ja meian huone sattu olemaan viela 11.kerroksessa, aika hemaisevat oli maisemat.. Siella oli ihan kipee meno paalla, porukka kiipeili kuuppa jumissa ja pillerihuuruissa parvekkeilta toisille ja meno oli muutenki jotaki ihan uskomatonta. meika keraili leukaani sita menoa katellessa. Ei jaksa menna ny ihmeempiin detailseihin mutta sen voin kertoo etta ite tuli nukuttua viiminen yo rannalla ku jalat ei oikein meinanu kantaa muualle. eika mulla sita paitti ollu ees huonetta jaljella missa oisin voinu paani kallistaa edes varttitunniksi.

Ny haatyy menna pitaan esitelma suomesta ja rollosta tonne ylakertaan ja sitte painua duuniin. mie kerron lisaa ehka huomenna. paa on vielki aika ulalla koko reissusta

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.