IRC-Galleria

IsoPahaSusi

IsoPahaSusi

valmistautuu taas muuttamaan maailmalle

koskihommia taasTorstai 25.10.2007 10:35

Niin.viikko on ollu kauheaa ravaamista ja repimista..

viime torstaina oli siis koulun tanssiaiset, kovat kaulaan ja baanalle..
3 lajin illallinen ja loppumaton koulun piikki baaritiskilla, no mitas siita sitte seuras.. senhan jo arvata saattaa. sarvet solmussa sitte jokellettiin tanssilattialla ykkoset niskassa. ilmanen viina ja meikalainen samassa paikassa ei oo mikaan maailman huikein kombinaatio :O illan aikana tapahtu kuitenkin kummia ja siita taidetaan kuulla viela lisaa seuraavissa jaksoissa..

Perjantai meni kuumeen kourissa ja painkillereita napsiessa..lieko edellis-illalla osuutta asiaan?? lauantai ja sunnuntai meni aika pitkalti lampaita leikellessa. varsinki lauantai oli aika tyrmaava paiva, 14 tuntia veitsen heiluttelua raveissa. taalla nuo ravit on sellasta kunnon elitisti-urheilua..kaikki naiset mekot sun muut puvut paalla, ihan us-komattoman kauniina :O ja uroot mustat puvut niskassa paissaan ku apinat keskella paivaa! neljan aikaan iltapaivalla naa hienot leidit makoili paa sekaisin nurmikolla ilman kenkia parhaat leningit vihreana ruohosta. hohhoijaa, aly hoi jarki ala jata. tosi viisasta.
Hyva puoli tassa tyossa on se, etta muiden telttojen pitajat kayvat aina vaihtokauppaa mean souvlakeista. viikonlopun aikana mie sain ilmaseks sixpackin olutta, ukrainalaisia pannukakkuja, tasmanialaista pullaa ja upporasvamaissia tikun nokassa :P
Viela ei oo ruottalaisia lihapullia eika mammia nakyny.

maanantaina me sitte revaytettiin ittemme tonne alpeille taas koskia valloittamaan. kolmen paivan koskessauinnin, kiipeilyn ja auringossa palamisen jalkeen taskussa on ny sitte koskenlaskuoppaan paapperit :D harjoteltiin aika paljon veneen kaatamista ympari ja siita selviamista, tumpelon asiakkaan pelastamista koskesta ja ryhmakommunikointi-merkkeja. Olihan se aika makia aurinkoisena paivana pysahtya pikkuselle hiekkaplantille ja sya siina hiema lounasta, katella ku kotkat liitelee vuoren paalla,kuunnella veden virtailua ja bongailla hyppivia fisuja..taa kokemus on yksi tahanastisen elamani ehdottomista kohokohdista.

Viela ku innostuttiin kiipeaan pystysuoraa kalliota jonneki 5 metrin korkeuteen ja roikaseen sielta alas koskeen nii onhan tata reissua vaikea paihittaa :D
mean opas huusi etta "hullu suomalainen ala hyppaa", mutta mulla oli tuolla hetkella valikoivan kuulon asetukset aivoissa paalla.. kylla se taas pudisteli paatansa ku meika rapikoi itteni kumiveneeseen takasin.
mokki oli mahtavalla paikalla, aamupala nautittiin ison huvilan parvekkeella josta aukesi iha huikee maisema suoraan koskelle ja vuoristoon. kylla siina sielu lepasi.

etta sellaista. hajotkaapa siihen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.