IRC-Galleria

J-1

J-1

Übermensch - A God walking among men

Koodinimi: CarambolaKeskiviikko 05.12.2007 18:20

Tuossa taidettiin viime lauantaina tosiaan olla firman pikkujouluristeilyllä.. No, kai tämä on totta kun täällä kotona hyllyt notkuu viinasta ja lonkerosta.. Hajanaisia muistikuvia jostain laivan keikkuvista lattioista ja oksennuksista, mutta lähinnä ne kaikki tuntuvat vain pahalta, kaukaiselta unelta..

Työntekijät vi*tuilee, pomot huutaa, lapset parkuu.. Kukaan ei kaiketi käyny fyysiseksi kuitenkaan.. Vanhat rouvat silmät kiiluen katteli nuorten poikien perään.. Pelottavaa. Viinaa kului taas varmaan ihan uskomattomat määrät, vaikkei lompakko juurikaan keventynyt.. Välillä näinkin päin!

No, kuuleman ja kameran kuvien aikojen mukaan ollaan ainakin aamupalalle asti (klo 9:23) selvitty nukkumatta.. Siitä sitten kun aamupalat oli lähinnä sotkettu ja sikailtu pitkin pöytiä, niin passi kouraan ja työkaverin kanssa kahdestaan maihin kolvaamaan..

Terminaalista kun löydettiin ulos ni oltiin kyllä niin pihalla ja päin helvettiä molemmat ettei oikeen tajuttu suoraan sanoen mistään mitään.. Joku äijä tuli kyselemään meiltä, että tarvitaanko kyytiä ja että mitä me halutaan: ruokaa, viinaa, ehkä naisia? No, herrasmies vaikutti sen verran luotettavalta, kun kerran jopa arvasi suurinpiirtein mitä me maista halutaan ja oli oikein käyntikortitkin ihan viimesen päälle ni hypättiinpä kyytiin!

Ensimmäinen pysäkki oli ihan vaan jossain kadun varressa kun mun piti päästä vähän oksentamaan.. Seuraavaksi mentiin johonkin todella hyvin kätkettyyn savuiseen pikku ravintolaan. Tilattiin ruoat ja menin siitä samantien vessaan varmaan kolmeksi vartiksi laattaamaan.. Kun löysin pois sieltä, niin kaveri oli jo syönyt ja mun ruoka oli jäähtynyt. Söin pari tomaatin siivua ja yhden lohkoperunan ja noin kaksi neliösenttiä kanaa.. Enempää ei pystynyt. Kaverilla oli kuitenkin sen verran hyvä ruokahalu, että söi puolet minunkin annoksesta ettei täysin hukkaan menny. Hetki istuttiin siinä ja taas saman auton kyytiin.

Sitten haettiin viinaa. Ei mistään paikallisesta alkoholimyymälästä tosin, vaan auto kaartoi johonkin kerrostaloalueelle parkkiin ja kuski soitti puhelun ja pälätti venäjäksi jotain yephar metka ja hetken päästä joku rikollisen näköinen partasuu tulee koputtelemaan auton ikkunaa, avataan ikkuna ja ukko työntää mustan jätesäkin autoon, katsotaan sisään ja siellä tosiaan on tilatut 80% vodkapullot. annetaan ukolle rahat ja sit lähetään terminaalia kohti. Kuski vielä kyseli, että entäs ne naiset, mut ei kyl voinu enempää kiinnostaa sellaset, ni sitten terminaaliin ja ihan normaalisti tullin kautta laivaan takaisin. Loppupäivä meni täydessä koomassa ja seuraavana aamuna heräsin kotoa.

Tai näin minulle on siis lähinnä kerrottu. En kuitenkaan usko, että kaverit tällaisista asioista valehtelee.

Hyvä reissu! Spinen risteilyä odotellessa.. =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.