IRC-Galleria

J-1

J-1

Übermensch - A God walking among men
Tiedätte varmaan sen ihanan tunteen kun aamulla herää rauhassa jostain todella mukavasta unesta, se hereillä olon ensimmäiset 5-10 sekuntia, kun kaikki on pehmeää ja mukavaa eikä vielä maailman murheet paina.. No minulla tuo noin 10:n sekunnin ihanuus loppui siihen, kun havaitsin helvetillisen löyhkän ympäriltäni ja kaikki oli yhtäkkiä märkää ja kylmää.. Hetken siinä koomailtuani tajusin, että olin yöllä oksentanut, laatannut ja kymännyt ties kuinka moneen kertaan sängylleni, peitolleni, sekä myös tyynylleni.. Humalassa ei tullut mieleen edes ottaa hupparia tai maastohousuja pois päältä ennen nukkumaan menoa, joten eilisen ruokalista oli luettavissa myös vaatteistani.. Ranskalaisia perunoita ainakin.. Mahdollisesti lihapullia tai jopa makkaraa kyytipoikana.. Hieman jotain joka näytti salaatilta.. Ja paljon pientä epämääräistä, vaihtelevan väristä visvaa koko sängyn täydeltä.. Joo-o, saatoin tosiaan käydä Lohjan Grillillä baarista ulos päästyäni, pohdin.. En ehtinyt tätä näkyä pällistellä puoliksi kiinni olevien silmäluomieni välistä kuin ehkä noin 15 sekuntia ja heitin vielä oikein komeat kaariyrjöt juuri pestylle matolle (matto piti pestä ku katti pasko siihen). Eikä siinä mitään, kello lyö melkein puol kahta päivällä, eli 20 minuutin päästä pitäisi olla työmaalla! Ja voi vit***tu että täällä haisee kyllä taas niin tivolille kun noi kissat kusee nurkkiin ja känniääliöt oksentelee ympäriinsä perkele!

Olisi taas paljolta paskalta säästytty jos en olisi kuunnellut tuota karvaista, viheltelevää, viheliäistä naapurihuoneen alkoholisoitunutta menninkäistä perkele.. Olisi vaan pitänyt pysyä alkuperäisessä suunnitelmassa, eli: tiskata, vähän siivota, ehkä käydä lenkillä, ajella letti, laittaa ruokaa ja kattoa joku helvetin hyvä leffa.. No, vi***tuikshan sekin meni taas! No mutta ei siinä, iltahan itsessään oli varsin loistokas, paikalla oli paljon hienoja miehiä ja kauniita tyttöjä ja muutenkin oli eri mukavaa menoa alusta loppuun!

Työpäivästä ei muuta kun että selvisin paikalle about vartin myöhässä ja voi vi***ttu että oli kyllä koko duunipäivä yhtä vi***tun helvettiä! No, huomenna on onneks jo perjantai ni pääsee ryyppäämään! Anteeksi karu kielenkäyttöni, Jouni on pahoillani.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.