IRC-Galleria

J-1

J-1

Ãœbermensch - A God walking among men

Vaikea elämä...Tiistai 27.05.2008 01:45

Tänään aamulla Pepín sohvalta herätessä päätin saada jotain aikaiseksi ja näin lähdettiin Tekramyticsestä hakemaan piljettejä Nummirockiin! Siinä infotiskillä sitten pyydän ystävällisen oloiselta myyjältä nimeltä Sirpa (nimi muutettu) niitä Nummilippuja. Siinä se Sirpa sitten nakuttaa tietokoneella viitisen minuuttia ja sitten kysyy: "Koska se Nummirock oikein on?" Eli kai tämä ystävällinen myyjä näpytteli jotain pasianssia tai miinaharavaa siinä vaan kaikessa rauhassa.. Kerroin Sirpalle että se on juhannuksena, eli joku 19-21. kesäkuuta tai jotain sinnepäin.. Taas Sirpa pelailee sen viisi minuuttia sitä miinaharavaa ja sitten ilmoittaa että: "Joo, sori. Ei oo lippuja enää sinne."

Alkoi siinä vähän jo pulssi tuntumaan kaulassa ja vitutuskin oli lähellä maksimitasoa, koska tuli jo jäätyä ilman Tuskalippua ja painajaismainen ajatus festarittomasta kesästä alkoi muodostumaan ylleni kuin ukkosmyrsky, vai mikä se nyt oli..

No, siinä kuitenkin lähes välittömästi alkoi ne ruosteiset rattaat pyörimään päässäni ja tajusin että perkele, eihän Nummirokki oo kaiketi koskaan myyny loppuun, aina on ollu pilettejä vielä portiltakin ostettavissa ja tänä vuonna ei ees ole mitään Iron Maidenia siellä vetonaulana että tuskin mikään In vitun Flames vetää väkeä sinne niin paljoa että se loppuun myytäisiin. Sanoin sitten Sirpalle että: "Katsohan vielä kerran sieltä, kun ei tätä juhlaa myydä koskaan loppuun, ainakaan tänä vuonna!" Sirpa siinä selkeästi vähän jo mun kaljuun vittuuntuneena näpytti taas pari minuuttia sitä pasianssia, sitten alkoi tulostin raksuttamaan ja sieltähän ne liput sitten saatiinkin! Olipahan vaikeeta! Kiitos Sirpa!

Vai pelasikohan se Sirpa sittenkin nettipokeria...?


edit.

Tulipahan muuten sitten saatua vahingossa 3pv Tuskalippu ja Wackenpiljetti myös!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.