IRC-Galleria

J-1

J-1

Übermensch - A God walking among men
Sunnuntai 27.7.2008. Halvin lento Berliiniin oli Latvian Riikan kautta. En ole lentokoneessa ollut sitten alakoulun ensimmäisen luokan niin oli aika jännä kokemus, varsinkin kun lentokone on joku hikinen Baltic Air-peltipurkki joka pomppi ilmassa ihan miten sattui ja eikä siinä mitään suihkuturbiineja ollu moottoreina vaan ihan potkurit siivissä! Hengissä kuitenkin selvittiin ja sieltä Latviasta päästiin sitten Saksaan asti ihan oikealla lentokoneella. Ei jännittänyt ihan niin paljoa..

En siitä itse Berliinistä jaksa samoja vitsejä kirjottaa ku Janne, joten tuolta löytyy Jannen versio tapahtuneista: Funeralheart&beid=18333887&action=showcomments#blogcomments

Oli kyllä aivan luksusta siellä ekassa/vikassa paikassa ku oli ilmastointi huoneessa.. Se jämähostellihuone oli kyllä melkein ku joku sadistinatsien kehittämä pidätysselli perkele! Kävelyä tuli kartasta seurattuna tokana päivänä joku about vähän yli 10 kilsaa, mutta onneks sitten keksittiin metrot (kiitos Veeralle!) ni ei juurikaan tarvinnu ylimäärästä talsia.. Kävelyä ei auttanut yhtään sekään että joku 7 km päivän kävelystä roudattiin meidän tavaroita mukana ja sunnuntaista tiistaihin oli täysin pilvetöntä ja ihan hullun kuuma varjossakin, joten luojan kiitos siitä ilmastoinnista, pysy juomatkin viileinä kun huoneessa oli joku täydet 15 astetta lämmintä!

Viina oli kaunista ja naiset halpoja. Vyölaukkumimmejä ja Möljän rappusia joka lähtöön. Käytiin paikallisessa "Heavy Cornerissakin," eli siis Halfordissa. Eipä se paikka nyt juurikaan vakuuttanut, mutta otetaan nyt se huomioon kuitenkin että kyseessä oli tiistai ja kello ei tainnu olla vielä edes yhdeksää..

Keskiviikkona, siinä pienissä tärinöissä heräillessä, käsi kipeänä veivasin kahdeksan korttia tutuille kenen osoitteet onnistuin järkeilemään. Siitä sitten hyvissä ajoin kohti dösäasemaa ja kohti Wackenia!

Luontohetki Wacken Shuttle Bussissa: Motarin reunalla näin jonkun aidanseipään nokassa kahdesti jonkun ison haukan jököttämässä nenä pitkänä. En mikään meribiologi ole että tietäisin mikä haukkalaji mahtoi olla kyseessä, mutta veikkaisin että ei ainakaan munahaukka. Sellaisen mä kyllä erotan!

En tiiä sit saako tosta kuvasta selvää mut siinä on Berliinin keskustan kartta ja yhtenäiset ja katkoviivat on maanantaina käveltyjä etappeja ja ne missä on suuntaviivat on metrolla kuljettuja maanantain yössä ja tiistaina aamulla. Emmääääätiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.