IRC-Galleria

J-1

J-1

Ãœbermensch - A God walking among men
Jaha, alkuillasta ei mitään erityistä mainittavaa, laatuaikaa ystävien kanssa tuli vietettyä ihan normaalisti. Sitten kun päästiin sinne kuppilaan, niin kävi jokseenkin näin: Istuin omissa oloissani kahden kauniin lonkeron ja kahden fisusnapsin kanssa pöydässä, kun yhtäkkiä hyvä nimeltä mainitsematon ystäväni tulee pöytään ja kiskaisee toisen lonkeroni yhdellä huikalla kurkustaan alas ja heittää tuopin vastapäiseen seinään. Siinä sitten ihmeissäni katon kaverin toimintaa ja kaiken huipuksi se sitten vielä heittää huiviinsa mun molemmat fisut ja kaataa kaks tuolia ja huutaa jotain hitlereitä ja heiluu pois, 10 sekuntia myöhemmin portsari tulee kyselemään multa että: "mitä sä heittelet niitä tuoppeja ja riehut täällä?!" Ja siinä yritän selitellä että enhän minä ja pihalle sitten lensin ensilumeen naamalleni..

Siitä sitten kevyt 7 kilometrin iltareippailu kotiin ja koska noin klo 20 nauttimani pari päivää sitten vanhentunut nugettipaketti oli mun aamupala niin ajattelin siinä viiden aikaan yöllä nauttia lounaaksi pellillisen ranskalaisia..

Kyllä siinä rohkeampikin mies pelästyy aivan vit*sti, kun herää savun keskeltä siihen, että joku kaasunaamaripäinen äijä repii hartioista.. No sehän oli itse palopäällikkö.. Näytti mulle peltiä jossa oli jotain mustaa sotkua ja sanoi siihen: "Sun ranskikset on valmiita." Jäi lounas sitten väliin.

No, onneks synttärit on vaan kerran vuodessa..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.