IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Naapureiden häiritseminenPerjantai 12.10.2007 01:23

Joku koputtaa ovellesi/ soittaa, sinun on syytä suhtautua naapurisi syytöksiin tiukan asiallisesti:

- Anteeksi kuinka? Että täältä kuului melua? Nyt tässä on joku erehdys. Minä luulin, että teiltä kuului melua ja ehdin jo soittaa poliisin. Tässä talossa on ilmeisesti kummallinen akustiikka, joka kierrättää äänet käsittämättömällä tavalla. Asia kannattaa ottaa esiin taloyhtiön seuraavassa yhtiökokouksessa.

- Te kuulitte täältä kovaäänistä musiikkia? Sehän on kumma. Saavuin nimittäin juuri äsken kotiin ja olen täällä yksin, sillä kumppanini jätti minut viikko sitten... hetkinen... hänellä on yhä tämän asunnon avaimet. Mahdollisesti se nilkki on käynyt täällä ja soittanut stereoita täysillä pilatakseen suhteeni naapureihin. Täytyy tarkistaa ettei se ole vienyt täältä mitään... kiitos teille että soititte ja varoititte. Pitää heti huomenna vaihdattaa oven lukko.

- Olkaa hyvä ja puhukaa vähän kovempaa, sillä kuulokojeeni on korjattavana... Kovaäänistä musiikkia?... Kyllä, kyllä minä soitin musiikkia, koska minä rakastan musiikkia. Kuulovammani takia minun oli pakko soittaa sitä melko kovaa. Mutta hyvä on, jos haluatte kieltää vammaiselta viimeisetkin ilot..

-Ai jaha. Sä oot se joka on takonut mun seinää koko yön. Antakaa olla viimeinen kerta, sillä ihmiset täällä haluavat nukkua.

- Kuulkaas nyt, te olette ilmeisesti se sama tyyppi jonka kuorsaus kuuluu joka yö seinän läpi. Arvatkaa vain millaista hehkua se on tuonut suhteeseeni.

- Ei, minä en todellakaan ole messunnut täällä suureen ääneen. Se on patteri, aivan patteri. Siitä kuuluu sellainen kumea ääni, joka on hokenut koko illan: Ota kirves, tapa! Ota kirves, tapa! Sinä olet koston enkeli, rankaise naapureita heidän syntielämästään. Tapa, tapa, tapa! Minulla ei ole täällä kirvestä, mutta löysin keittiöstä lihanuijan... nyt on jotenkin vähän sellainen outo olo. Saisinko minä piipahtaa teillä.. se voisi vähän rauhoittaa...

-Epäinhimillisiä ääniä? Ehkä tavallaan, koirallani on kiima-aika ja se on paneskellut koko yön jalkaani. Olen yrittänyt teeskennellä orgasmia, jotta se lopettaisi.

- Kyllä stereot olivat täysillä.. ja arvatkaa minkä takia. Teidän takianne! Te olette ulkonäkönne perusteella jotenkin musikaalisen näköinen ihminen ja ajattelin ilahduttaa teitä uudella levylläni. Itse asiassa luulin teidän aluksi hakkaavan tahtia seinään... minä siis erehdyin, olen pahoillani.

-Tehän olette täysin hysteerinen. Tämähän on asuintalo eikä mikään ruumishuone!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.