IRC-Galleria

J_E_E_P_U

J_E_E_P_U

Olen sinun uusi uskontosi! PALVO MINUA!

Luokkataistelu osa.2Torstai 18.09.2008 11:25

Selvisimme eilisestä niukin ja naukin, kaksi opettaja trullia hyökkäsi molemmilta puolilta mutta onneksi kerkesin piilottaa taika nettini ajoissa joka hämmensi opettajia tarpeeksi että pääsin karkuun tilanteesta.
mutta ilman uhrauksia emme päässeet. yksi urhea oppilas sotureistamme merkittiin poissa ololla koska hän ei ollut tarpeeksi varovainen ja opettaja hyökkäsi raukkamaisesti takaapäin. loukkaantumisiakin oli. opettaja puukotti katseellaan kahta muuta oppilasta ja yksi oppilas pelkuroi ja karkasi tunnilta koko päiväksi. merkitsimme hänet luokka petturiksi ja odotamme häntä tänäänkin palaavan tunnille.

tämä päivä on alkanut rauhallisesti lukuun ottamatta opettaja trullien propaganda huutoja opettajanpöytävuoren takaa. olemme kuitenkin selviytyneet ilman opettajien hyökkäyksiä, epäilen rauhallisen rintaman syyksi se että siellä on vain 1 opettaja joka on kaiken lisäksi ilmoittautunut vasta palvelukseen, uskon että pärjäämme tätä trullia vastaan.
Jotta mieliala kohentuisi joukkojemme luona lupasin 2 oppilaistamme luvan olla poissa tunneilta, heitä ei ole näkynyt koko päivänä mutta ikäväkseni on muitakin ihmisiä joita ei ole ilmaantunut rintamalle sen eilisen hyökkäyksen johdosta. tätä menoa jopa aloittelia opettaja voi pärjätä meille.

Olen miettinyt tänään stradegiaa jonka mukaan voisimme saada lopullisen voiton opettajista aika pian, kokeilemme sitä heti huomenna.

(jatkoa luvassa huomenna)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.