IRC-Galleria

J_E_E_P_U

J_E_E_P_U

Olen sinun uusi uskontosi! PALVO MINUA!

Luokkataistelu osa.3Perjantai 19.09.2008 14:31

Olen huomannut että opettajien uusin soturi onkin varsin yhteistyö haluinen, uskon että saamme hänet meidän puolellemme, koska hän on haukkunut jopa esimiehensä työkäskyjä. meidän tiedustelija onkin jo kysellyt häntä juhliin varsin alkoholipitoiselle paikalle, saa nähdä että saammeko vahvistuksia.

tämä on jo kolmas päivä jolloin taistelemme opettajia vastaan, jos saamme heidän uusimman soturinsa meidän puolelle niin saattaa olla että huolimatta opettajien hyökkäyksistä emme saisi poissa oloja tai myöhästymisiä jolloin luokkamme voisi ottaa vallan ilman suurempaa taistelua.

Meidän taikanettimme toimiikin ilman häiriötä nykyisin joka kohottaa luokkamme taistelutahtoa.
Nyt kun aloin miettimään miksi taistelemme ylipäätään, uskoisin että tahtoisimme olla vapaita opettajien kahleista jolloin pääsisimme elämään vapaa-aikaa ilman huolta seuraavasta taistelusta tai hyvistä numeroista joita saamme kun alistumme heidän tahtoon, siksi uskon että taistelumme on oikeutettua ja tarpeellista.

Tänään taistelut loppuivat aikaisten jolloin joukkomme pääsevät lepäämään viikonlopuksi sillä aikaa kun muut pitävät opettajia asioissa ellemme törmää heihin turvarajojen sisällä joka olisi tuhoisaa ilman muiden tukea, siispä liikkukaamme ryhmässä laulaen taistelulaulua ja juoden unohtaakseen menetettyjä tunteja ja hermoja.

(jatkoa tulee maanantaina ja muistutan vieraskirjasta ja ilmoittakaa jos olette lukeneet tämän ja mielipiteen kun olis hauska tietää että nolaanko itseni tällä)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.