IRC-Galleria

J_E_E_P_U

J_E_E_P_U

Olen sinun uusi uskontosi! PALVO MINUA!

Luokkatastelu osa.6 (part.2)Tiistai 30.09.2008 16:43

Kaikki meni päin persettä! Meidät petettiin jostakin ja nyt olemme perääntymis kannalla, kaikki opettajat eivät olleet kokouksessa vaan piti arvokkaita joukkoja paikalleen ja lukitseminenkin epäonnistui lahjonnan saaneen oppilaan takia, jostakin on ollut vuoto ja opettajat tietävät minusta ja ovat kohdistaneet hyökkäyksensä suoraan tänne.
Olemme menettäneet pelin, on vain ajan kysymys jolloin opettajat pääsevät tuosta ovesta suoraan tänne, täällä on minun lisäksi 4 oppilas kätyriä jotka ei ole rittävät opettajia vastaan, olen yrittänyt saada kontaktia ulkomaailmaan mutta kapinoivat oppilaat parempien numeroiden takia ei suostu kertomaan mitään.

Olemme eristäytyneet ja suojaukset ovat pettäneet, ainoa keino on antautua ja aloittaa pieni muotoinen sissi sota, se tarkoittaa puolivuotta lisää aikaa täällä kahlittuna ja orjuutettuna mutta se on parempi kuin olla loppu ikänsä orjuutettuna.

Opettajat ovat päässeet sisään. oppilaat ovat vielä pidättelemässä heitä, minun täytyy antautua, en tiedä mikä minua odottaa mutta tiedän että se on minun loppuni. taistelu on tällä hetkellä turhaa koska olemme jo hävinneet, menen ja käsken oppilaat laskemaan aseensa ja antaudun.

Sanon hyvästi ja toivon että muilla koulu rintamoilla menee paremmin.

(Luokkataistelu päättynyt)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.