IRC-Galleria

JakeZilla

JakeZilla

Rutinaa.org - Suomalainen Dubstep -musiikkiblogi!
Tajusin vaan että en oo kirjottanut tänne mitään pitkään aikaan. Toisaalta eipä mulle ole oikeastaan koskaan tänne ollutkaan mitään vuodatettavaa.. Joulu tuli ja meni jo aikoja sitten.
Nyt on uus kännykkä ja muutkin digimuljuttimet \o/

Uusi vuosikin tuli ihan yllättäen. En tehnyt mitään uudenvuoden lupauksia.. Mun ei tarvii... Ihan tarpeeksi hommaa jo siinä et oppii muistamaan seuraavan puolen vuoden sisällä et me eletään vuotta 2006! :)

Mitäs muuta - Ai niin! Kävin katsomassa ennakkonäytöksessä Matti -elokuvan. Leffana kyllä ihan mielenkiintoinen ja hyvin toteutettu, mutta ei oikeen naurattanut kun kaikki fifti-siksti -hokemat on jo niin vanha juttu. Myös leffan kesto olisi voinut olla ainakin vartin lyhyempi. Mutta on sitä paskempiakin leffoja nähty eli siitä sitten kaikki ensi perjantaina katsomaan ensi-iltaan! ;)

Enemmän odotan about 40:n yön päästä teatteriin tulevaa Kummelin Jackpot -nimistä elokuvaa, vaikuttaa ihan perhanan hyvältä leffalta - taattua Kummeli-laatua :>

Löysin muuten about 10 vuotta vanhan Vaalenpunainen Pantteri - Matkalippu Vaaraan -nimisen klikkailuseikkailu-tyylisen pelin.. Tuli pelatessa melkeen pieni nostalgiatippa linssiin - Legendaarista! :)

Ja ihan sellasta vaan vielä että turha luulla että olisin lauantaina jo yhdeksältä hereillä. Ajattelin tästä kohtapuolin mennä nukkumaan. Tarttis saada tempastua tää unirytmi taas jotenkin takaisin raiteilleen ja diibadaabanäkkänää. Time to get some sleeping pills.

Parasta juuri nyt:
- Väljähtynyt kokis
- Bluetooth
- Eric Clapton

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.